eşimi hiç sorma canım, yalvar yakar kaldırdılar şirkette, ama değişen hiçbişey yok, geçen ayki maaşını almadı daha, bu ayın sonuna da kaldık, Allah yardımcımız olsun ama ordan hiçbişey olmayacak bu belli. Konuşacağım çıkacağım diyo, öyle muallakta
Konuşmak da dediğim gibi canım gece oldu mu karar veriyorum kendi kendime şunu söyle bunu söyle diye, ama iş ciddiye binince olumsuz cevap almaktan korkuyorum.
evettt bu gün cuma akşama iş günü ama olsun yinede güzel
hhehehhe...sen gel bi de bizim evi gör..korkarsın yemin ediyorummmmmmm
eşimi hiç sorma canım, yalvar yakar kaldırdılar şirkette, ama değişen hiçbişey yok, geçen ayki maaşını almadı daha, bu ayın sonuna da kaldık, Allah yardımcımız olsun ama ordan hiçbişey olmayacak bu belli. Konuşacağım çıkacağım diyo, öyle muallakta
Konuşmak da dediğim gibi canım gece oldu mu karar veriyorum kendi kendime şunu söyle bunu söyle diye, ama iş ciddiye binince olumsuz cevap almaktan korkuyorum.
aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun cnm,benimkide 6 ay maaş almadı sonra artık kesti attı, çıkışını bari en azından haklı fesih gösterdilerde devletten 1 ay maaş aldık ama sonra gerek kalmadı şükür..Allah bir kapıyı kapatınca ötekini açıyor mutlaka inşallah tez zamanda yoluna girer hepsi
evet hepimiz böyleyiz hemen hemen..
ama fena mı olur 650 tl.
üstelik yıllardır ordasın.işlerin üstesinden geliyorsun..seni kaybetmemek için verirler diye düşünüyorum 650 yi.
Akşama sanada iş başı o zaman.Senin evin o halde olması gayet doğal ufaklık olan ev derli toplu olmaz
düşün bakalım ..Ah canım yaa tabiii ki hiç fena olmaz, bilmiyorum bakalım biraz daha düşüneyim.
Aminnn canım.
Ben de bakamadım ufağa, büyükle uğraştım, ama hiç çalışma niyeti yok çocukta..
Günaydın canım,
Kolay gelsin.
günaydın canım,
Evet okula takviye dersi olacak, hızlı okuma olacak, ders çalışma taktikleri, çalışma programı vs.vs. inşallah fayda sağlarız.
Sana da hayırlı cumalar canım.
Derslerini de ihmal etme canım, bu sene son muydu senin?
Akşam hep seni düşündüm, diyorsunya belge ne işe yarıyor falan?
Benim belgemi kullanmam aslında burda +650 TL maaş almama sebep olacak, tekrardan gidip patronla konuşsam mı acaba diye düşündüm, 12 senedir bu şirkette çalışıyorum, benim hakkım değil mi desem? Çünkü burda zaten herşeyi ben yapıyorum biliyor musun, sonra da tutuyoruz onlara 650 TL veriyoruz, benim imza yetkim var oysa ki. Offffff of bunları düşündüm hep,, işte bir de hayır derse korkuyom.:26::26::26:
Aminnn canım.
Ben de bakamadım ufağa, büyükle uğraştım, ama hiç çalışma niyeti yok çocukta..
Günaydın canım,
Kolay gelsin.
günaydın canım,
Evet okula takviye dersi olacak, hızlı okuma olacak, ders çalışma taktikleri, çalışma programı vs.vs. inşallah fayda sağlarız.
Sana da hayırlı cumalar canım.
Derslerini de ihmal etme canım, bu sene son muydu senin?
Akşam hep seni düşündüm, diyorsunya belge ne işe yarıyor falan?
Benim belgemi kullanmam aslında burda +650 TL maaş almama sebep olacak, tekrardan gidip patronla konuşsam mı acaba diye düşündüm, 12 senedir bu şirkette çalışıyorum, benim hakkım değil mi desem? Çünkü burda zaten herşeyi ben yapıyorum biliyor musun, sonra da tutuyoruz onlara 650 TL veriyoruz, benim imza yetkim var oysa ki. Offffff of bunları düşündüm hep,, işte bir de hayır derse korkuyom.:26::26::26:
Evet canım motivasyon da sağlayacaklar tabii ki, öncelik motivasyon zaten.Canım kızına umarım faydalı olur alacağınız bu takviye ama doğru anlıyorum değil mi motivasyon anlamında da destek verecekler... Sadece ders değil yaniiii
İşle ilgili durumuna gelince burada artık hayatlarımızla ilgili her şeyi paylaşır dertleşir olduk ve ben bu durumdan gerçekten çok mutluyum sanal dahi olsa çok güzel dostluklar kurduk pekiştiriyoruz diye düşünüyorum...
Her insan farklıdır, kimi daha azimli, kimi daha hırslı ne bilim kimisi daha sakin ve mütevazi..
Şu hayatta hiçbir şey önümüze altın tepsiler için gelmiyor, çaba harcadığın emek verdiğin ölçüde istediklerine ulaşıyor başarılı olabiliyorsun çokk amiyane tabirle ağlamayan çocuğa meme vermezler deniyor çok doğru...
Patronunla kesinlikle konuşmalısın ama bunu yapmadan önce onun mantığıyla düşünüp onun önün koyacağı şartları da gözden geçirmelisin...
Ne olabilir, mesela şöyle düşünebilirler, sen onların zaten maaşlı personelisin bu işi sen yapacaksın sana ekstra para vermek istemeyebilirler yada rakamı daha düşük tutabilirler.
12 senedir aynı yerde çalışıyorsun eminim karşındaki insanları da çok iyi tanımışsındır. Tekrar söylüyorum bence kesinlikle emek verip sahip olduğun bu niteliği kullanmalısın hem de en uygun şartlarda yalnız kesinlikle öncesini iyi planla derim...
Önüne getirecekleri her şeye hazırlıklı ol...
Eğer istersen hazır olduğunda yada istediğin zaman konuşalım.
Telefonla da konuşabiliriz. Ben tam olarak bilmiyorum imza yetkisini mesela bu işyerinde çalışıyorken de başka bir yerde kullanabiliyor musun buda çok önemli B planında olmalı bence...
Bende bu akşam temizliği bitirmek niyetindeyim inşallahhhh biterde yarınım bana kalır hava çok güzel bugün yarında böyle olursa azıcık hava alırız gezeriz....
Eşinin işi içinde Allah yardımcınız olsun canım, her işte bir hayır vardır, Allah bu kapıyı kaparsa bir diğerini açar mutlaka...
Evet canım motivasyon da sağlayacaklar tabii ki, öncelik motivasyon zaten.
Şimdi biz dışardaki Mali Müşavire 650 TL ödüyoruz, beyannameleri onlar veriyor falan, ben kendi imza yetkimi hiç parasız kullandırmam, bir kere onu teklif edemez canım, konuşurken demem gerekn;
Ben işte maaş yetersiz kalıyor, çocuklarım büyüdü, masrafları çoğaldı, kendi aracımla gelip-gidiyorum aylık 500 tl maloluyor, 12 yıldır buradayım, bunu hakettiğimi düşünüyorum
ne size zararı dokunur
zaten benim hakkım olan bir şeyi bana vermiş olacaksınız, hem ben zam almış olacağım, hem onları cebinden para çıkmayacak. Muhaebeciye ödediği parayı bana verecek.
B planı olamaz canım, ben bu şirkette sigortalı personelim, dışarda imzamı kullanamam.
Karşımdaki insanlar benim hevesimi-motivemi herşeyimi kırdılar zaten, ben 12 sene önce böyle değildim, kısacası pıstırdılar beni, belgem var ama kullanmıyorum, ayrıca her sene 200 TL muhasebeciler odasına aidat ödüyorum.
Kararsızım açıkçası:26::26::26::26:
Peki ama neden kararsızsınnn
Ne kaybedersin konuşunca?
Ohhhh sefan olsun canım, babana mutlu yıllarrrr
Selam canım,
Kolay gelsin, senin siten falan mı var, niçin resim çektin?
kolay gelsin sana zevkli ama bir o kadarda zor işler.
başarılar diliyorum sana. şansın açık olsun.Yok canım burda pasta yarışması varya onun için
Pazartesi günü yarışma başlıcak,bende bugün konuyu açıcam şimdi ayarladım resimleri konuyu hazırlicam
Çok zevkli de ah şu bilgisayarım da biraz hızlı olsa sinir ediyor benioffff
olumsuz cevap almaktan, risk almaktan, işte böyle kendi kendime alıştırdım olduğu gibi, ya yapamazsam diye, yok tabii öyle bişey de, bordrolar falan yapılacak, o basit bir iş aslında da, muhasbeci arkadaş var, önce bir onunla konuşayım olmazsa:26:
Öncelikle ne çok tutuyormuş yol masrafın, kaç kilometre ev ile işyerinin arası canım, başka ulaşım seçeneği yok mu? Aslında bende her gün arabayla gelsem 500 tl civarı tutuyor benimde ama benim servis seçeneğim var onu kullanıyorum...
Dediğin gibi tüm detayları bir incele bakalım ama sonuç ne olursa olsun bence konuşmalısın...
canım 300 tl benzin+kasko+bandrol+trafik sigortassı ve bakımın ortalama toplamı 500 tl ediyor. Otobüsle gelsem, ufaklığı anneme nasıl bırakacağım bir sürü problem, o yüzden. Kesşke servis bizim de olsaydı ama yok maalesef. Tamam canım bakalım, temmuzda zam zamanı da geliyor zaten, o zaman sanırım 100 ya da 150 olur, onun yerine pazarlık yapıp, 2000 TL yaptırabilsem belki, o da bir seçenek, 1750 alıyordumya, 1850 olur en az da, offfffffff işte kararsızlık her zaman olduğu gibi.
Aslında varya başka kendi işini kuracaksın, ben de fikir çok, en güzeli belli bir saatten sonra elemanlık hiç çekilmiyor. Kendi işinin patronu olacaksın, ama tabiii asla muhasebecilik değil, bıktım çünkü. Başka bir iş:26::26::26::26
yani kısacası bu ortamda kalmak da istemiyorum.:26::26::26:
Hımmm aslında gerçekten çok yol masrafın ama iyi yapıyorsun birde otobüslerle gel git zor olur birde kızın var yani...
İş konusundaki düşüncelerimi söyledim zaten konuştuk ama bu farklı iş fikirleri de güzel aslında bende bazen hayalini kurarım şöyle çok şık küçük bir kafe açsam ufaktan ev yemekleri filan sunarım gibisinden ama kendi işini yapmak gerçekten ciddi cesaret gerektiriyor ama belli mi olur kaderimizde varsa onu yaşarız :)))))
Canım enine boyuna düşün bakalım, dedik ya aslında kaybedeceğin bir şeyin de yok...
Hakkında hayırlısı olsun öncelikle bunu dilemek lazım....
hımmmm kimleri görüyorum buralardaaaaa
kuzuuuuuuu görüşemedik bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?