İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

şu an ön görüşme olcak canım, yani bugün kaç seans olacak, ne kadar tutacak hepsini öğreneceğiz. Yazarım sana da, umarım çok pahalı değildir, yoksa zor olacak benim için, çünkü eşim böyle şeylere de inanmaz, o yüzden kendi kendime finanse etmeye çalışacağım.

ah şu eşler..yani kendin uğraşmışsın..iletişime geçememişsin.ortak bir frekans yakalayamamışsın..ki bunun için çabalamışsın..o zaman destek almak şart bence de.

ah şu eşler..yani kendin uğraşmışsın..iletişime geçememişsin.ortak bir frekans yakalayamamışsın..ki bunun için çabalamışsın..o zaman destek almak şart bence de.

kendileri en gereksiz şeylere para harcarlar ama, en aşağı 300 TL her ay sigaraya veriyor, bir kere demiştim de sana inat bir fazla içeceğim demişti.

kendileri en gereksiz şeylere para harcarlar ama, en aşağı 300 TL her ay sigaraya veriyor, bir kere demiştim de sana inat bir fazla içeceğim demişti.

Bak sen yaaaaa

uyuzluk yapmış seninki gerçi hepsi aynı hamurdan bunların

bir iki gündür benimkide bana trip yapıyor ufaktan ama anlayamadım sebebini

bende hiççççç anlamamazlıktan geliyorum bakalım nolcakkkk

onlar nasıl bizi tınmyorsa, biz de bildiğimiz okuyacağız. Belediyenin ücretsiz pilates kursu varmış, ona katılacağım kızlarr, pazartesi başlıyormuş

onlar nasıl bizi tınmyorsa, biz de bildiğimiz okuyacağız. Belediyenin ücretsiz pilates kursu varmış, ona katılacağım kızlarr, pazartesi başlıyormuş

vayyyy süpersin canımmmm

aslında aramızda kalsın ama bu ara biraz üstüme gelse ve tartışsak iyi olacak aslında biliyon mu

bende yeni aktivite istiyorum ama bende süreklilik olmuyorki spora başladım devam edemedim,

haftada bir günümü bağlamak da istemiyorum ne bileyim yaaaa

ilahi kız hiç güleceğim yoktu, adamı şişleyecek misin
haftada 2 günmüş sanırım benim gideceğim de, 6,30-8 arası, bir deneyeyim bakalım, çok kilo vermem lazım. Sen de gitsene sporuna diyeceğim de, senin o kadar fazlan yok ki, 3-4 kilo kolayca verirsin.

aslında zamanım olsa var ya mutlaka gitmek isterim en azından sıkılaşırım ama gerçekten zamanım yok hafta içi. Hafta sonuna da istemiyorum pek işte, yapsam evde o kadar çok iş var ki bakma ilgilenmiyorum birde bizde evde iki tane diğer evi de temizleyen yok beni bekliyorum ama ben napıyorum hiççç takmıyorum banane, daraldım artık ben yapıyorum yine batıyor nasılsa, birde evler yıkılacak ya o yüzden de saldım sanırım.

Ne kadar verirsen o kadar daha fazla istiyor erkek milleti veya ailesi en güzeli fazla kasmamak hayat benim hayatım ve köle gibi geçirmek istemiyorum...

düzenli gidebilirsen emin ol çok faydasını görürsün senin çocuklar büyük artık canım için daha rahat birde kız yani...

of canım senin işin de zor be yaniii, koaly değil, haklısın yani. Evet dediğin gibi bir de temizle temizle aynı, senden başka takan da yok, insan sinir oluyor.
Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bunlar, üzerine aldın mı herşey üstünde kalıyor.
İnşallah gidebilirim canım, çok istiyorumya bakalım.

bak ya..benim koca da dedi bu lafı bi kere bana..bu erkeklerneden böyle..bi de kadınları beğenmezler..siz hepiniz aynısınız derler..
yok bi anket yapılmış ta 500 kadına sorulmuş da , 1000 cevap alınmış da...
yanı kadınlara 1 sor 2 cevap versin..sorduğuna da pişman olursun demek istiyor bana..

git kuzum git..ay biraz kendine vakit ayır..
evet zelişte fazlalık yok 3 kilo falan ancak
senin kocaya noldu simdi..iyi gidiyordu..kıskançlık krizine mi girdi ki..benim kocam kıskanınca ters davranır..

kızlar önceki gün liseden arkadaşım aynı zamanda akrabam olan birisi vefat etti..hastaydı.13 yıldır emes hastası

ama tedavisi tam olarak yapılamadı..eksik giden bazı şeyler oldu..hastalandığında ilk kez anne olmuştu..kızı 8-9 aylıktı..
çok hızlı ilerledi hastalık..
benim nikahıma annesiin kolunda destekle geldi..bir kaç yıl içinde de tekerlekli sandalye kullanmaya başladı..
lise aşkıyla evlenmişti..
45 gündür zatüre teşhisiyle hastanede yatıyordu..fakat hastanede enfeksiyon kapmış..45 gün sonra vefat etmiş..
hafta sonu bolu ya gideceğiz..ablamlarla bi ziyaret yapacağız..babamın halasının kızı oluyor arkadaşımın annesi..
cenaze evine giderken bir şey götürmek lazım mıdır?
bi kaç gündür aklımda .bi de size sorayım dedim

aynen öyle canım bu modelleri hep aynı.
O zaman ne yapıyoruz, hayatımızı yaşıyoruz, kendimizi önemsiyoruz, bugünlerimizin kıymetini biliyoruz
kocalara da yaşasın biz kadınlar

Canım Allah rahmet eylesin. Gencecik gitmiş, yavrucuğuna doyamadan.
Benim bildiğim cenazeye giderken bişey götürülmez:26::26::26:

Canım Allah rahmet eylesin. Gencecik gitmiş, yavrucuğuna doyamadan.
Benim bildiğim cenazeye giderken bişey götürülmez:26::26::26:

Evet canım ya..ama çocuğuna hiç bakamadı desem yeridir..kızı arkadaşıma yakın değildi desem doğrudur.çünkü arkadaşım feyza annesinin bakımına muhtaç kalmıştı.kızına da anneanne bakmıştı...nerde kızıyla ilgilensin.konuşsun , ödev yaptırsın..
hastayken bir kaç kez gittik annemlerle , ablamlarla..4 sene falan oldu en son gördüğümde tekerlekli sandalyedeydi..ve normalde çok hareketli bi kızdı lisedeyken..tekerlekli sandalyeye kalmak onun zoruna gidiyordu..bu yüzden biraz sinirli olmuştu..biraz bağırıyordu annesine ablasına..ablasının eşinin de işleri kötü gitti..eşi iş yerini kapattı..evini kapattılar .damat iç güveyi oldu feyza"lara taşındı ..2 de çocuk getirdiler gelirken..feyza nın da başı kalabalık getirmedi..abla , enişte , 2 de çocukları..daha sinirli oldu..ki emes hastası sevgi şevkat ister..o sinirli oldukça ailesi de biraz tersledi onu..alttan almadı vs..yıllarca böyle yaşadı kız..
en sonunda gitti..

24 yaşında rahatsızlandı 38 yaşında vefat etti..Mekanı cennet olsun,Allah yattığı yerde dinlendirsin..

Son düzenleme:

Başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin gencecik bir anne göçüp gitmiş içim cızlıyo böyle haberlere,Allah geride kalanlara sabır versin.Cenazede bişey götürmene gerek yok bence ama bilemedim şimdi bazıları yemek yapardı eskiler ama komşuları 7 gün yapıp getirirdi şimdi belediyeler herşeyi hallediyor...

sağol canım.ben de götürülmez biliyorum..komşular getirir..uzaktan gelen misafirler için..bi de cenaze evi kendi üzüntüsünden yemek yapamaz..konu komşu getirir diye hatırlıyorum.ama emin olamadım..ondan sordum..

Son düzenleme:

Valla bilmiyorum bende ne olduğunu ama aslında çokda takmıyorum şu sıra bahardan mı nedir içim kıpır kıpırrrrr

Keyfi bilir

Canım çok üzüldüm başın sağ olsun. Benimde bildiğim cenaze evine yalnız yakın komşular yemek götürür. Onun dışında bir şey götürülmez...

aynen öyle canım bu modelleri hep aynı.
O zaman ne yapıyoruz, hayatımızı yaşıyoruz, kendimizi önemsiyoruz, bugünlerimizin kıymetini biliyoruz
kocalara da yaşasın biz kadınlar

aynen katılıyorum sana hadi sende katıl bana

Valla bilmiyorum bende ne olduğunu ama aslında çokda takmıyorum şu sıra bahardan mı nedir içim kıpır kıpırrrrr

Keyfi bilir

aynen katılıyorum sana hadi sende katıl bana

:119::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::121::121::121::121::121::121::121::121::121::118::118::118::118::118::118::118::118:

:119::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::121::121::121::121::121::121::121::121::121::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hayırdır kızlar bi cümbüş var burada,bahar yaramış sizlere,kocaları sallamışsınız valla

Akşama babacığımın doğum günü var kızlar ablamda gelicek annemde buluşucaz,aradım az önce annemi yemeğe bekliyorum dedi etli lahana dolması sarıyomuş bayılırım bende,ziyafete gidiyorum akşam tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…