kaçmadım burdayım 6 ya kadar maalesef. Yarın da çalışcaz ayrıcana, saat 12-1 i bulur çıkmamız.
kaçmadım burdayım 6 ya kadar maalesef. Yarın da çalışcaz ayrıcana, saat 12-1 i bulur çıkmamız.
bizimde yarın 5 de...
Hhımmm 6 iyiyimiş bizde öyle ve sonrasında 2 saatlik belkide daha fazla istanbul trafiği
Neyseki tatile çıkıyoruz relax yani
Normalde de cumartesi çalışıyormusunuz?
çok değilmi cumartesi günü 5e kadar çalışmak
2 saat trafik mi
2 ssat iyimser bile olabilir bugün herkes tatile çıktığından birde avrupadan anadolu yakasına doğru gideceğimiz için memeleketine gidenler ayrıca bir trafik unsuru olacak bugün
Evet canım çalışıyoruz, ben yarım saatte evde oluyorum, kendi aracım var, otobüsle gitsem benim de 1 saati bulur, ama 2 saat çok kötü beee.Hhımmm 6 iyiyimiş bizde öyle ve sonrasında 2 saatlik belkide daha fazla istanbul trafiği
Neyseki tatile çıkıyoruz relax yani
Normalde de cumartesi çalışıyormusunuz?
OOO, benden daha fenası da varmış, neyse sadece yarınlıkmış.bizimde yarın 5 de...
ben alışık değilim bu kadar saat trafiğe de...
çok çok haklısın.. ne kadar çok zaman kaybı değil mi...Ben de canım yaa, biz halimize şükredelim
Ben de canım yaa, biz halimize şükredelim
çok çok haklısın.. ne kadar çok zaman kaybı değil mi...
Evet canım çalışıyoruz, ben yarım saatte evde oluyorum, kendi aracım var, otobüsle gitsem benim de 1 saati bulur, ama 2 saat çok kötü beee.
Benimde araçla geldiğim oluyor ama asıl soun yolun kapalı olması şuan harita kıpr-kırmızı gideceğimiz yönde resmen durmuş trafik. Araçlada olsan bekliyorsun yani. Böyle bari servis rahatlığı var e tabi birde mali boyutu var :))))
Evet canım çalışıyoruz, ben yarım saatte evde oluyorum, kendi aracım var, otobüsle gitsem benim de 1 saati bulur, ama 2 saat çok kötü beee.
Benimde araçla geldiğim oluyor ama asıl soun yolun kapalı olması şuan harita kıpr-kırmızı gideceğimiz yönde resmen durmuş trafik. Araçlada olsan bekliyorsun yani. Böyle bari servis rahatlığı var e tabi birde mali boyutu var :))))
zelişcim Allah sabırlık versin..
Allah kolaylık versin canım, İstanbul da yaşamak zor iş. Bir de insan belli bir yaştan sonra gürültü çekemiyor, kasaba gibi sakin bir şehirde yaşamayı isterdim.
zelişcim Allah sabırlık versin..
amin canım çok saol
ben alışık değilim bu kadar saat trafiğe de...
Ben kendimi kadıköye attıktan sonra şanslıyım deniz yoluyla karşıya geçiyorum iyi bile geliyo:)
Burası istanbul benim günde 4 saatim yollarda geçiyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?