- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
Zeliş hemen hemen aynı durumdayız. Benimkinin okuması iyi fakat yine de senin de dediğin gibi her okuduğunu anlamıyor. Ancak ben anlatırsam daha iyi cevaplıyor soruyu.
Biz de ödev yapmaktan çok sıkılıyoruz. Sürekli bir bahane halinde. Ben de senin gibi çileden çıkıp, çocuğa bağırıyorum ve bazen farkında olmadan sinirle anlatıyorum dersi. Tabi verimli olmuyor. Bunda bizim çalışan anne olmamızın ve çocuğum geri kalıyor hisssi taşımamızın rolü büyük. Aslında önce bi kendimizi rahatlatsak, beklentimizi düşürsek sanki daha iyi olacak gibi.
Ben de ayrıca 8 aylık bir bebek de var. Bu kadar zorluğun arasında yine de 2. çocuk için hiç düşünme derim sana. O kadar güzel bir şey ki. Hamile kalıp doğum yapana kadar zaten 1 yıla yakın bir süre geçecek ve diğer çocuk da 1 yaş daha büyüyecek.İnan sana yardımcı bile olacak kardeşinde.
İzin iyi bir fikir, hem sana hem çocuğuna iyi gelir diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim desteğin için.
Dün kuzenimle konuştum onunda oğlumla aynı yaşta kızı var ve hememn hemen aynı durumdayız ve o çalışmıyor evde. Birde çocuğa özel öğretmen gelmeye başladı okuması ilerlesin diye düşün yani aslında olay belkide tamamen çocuktaki potansiyelde bilemiyorum.
Aslında sakin olup düşündüğünüzde nedir yani dünyanın sonumu bu ders olduğu kadar ama o an böyle düşünemiyorum ve resmen çığrımdan çıkıyorum.