Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşşek sıpası okuldan geldikden sonra ödevini yapmammış bende ısrarcı davranmayın dedimalsanaalsanasmile. akşam eve gittim yemek felan hadi dedim ödev sırası kücük e yi yazıyorlar tekrar olması için 1 sayfa ve birde arkalı önlü fotokopi resim vardı o boyanacak ok dedim resmi yaptık sonra e gectik ama inanırmısınız okadar güzel yazmışki öğretmenden hiç farkı yok . efe aferim hari olmuş felan dedim anne ben kestirmesini öğrendim dedi nasılmış dedim ilk başta slaj (/) yapıyor sonrada c işarerini yapıyor ve çok şık bir e çıkıyor meydana
akannehirakannehir
aman allahım hayır olmaz yanlış öğreniyorsun oyle öğrenirsen sonra yazı yazarken zorlanırsın dedim dersi bitene kadar başından ayrılmadım o şekilde yazacak diye. bugün öğretmenine soyleyecem dikkat etsin . hay Allahım ya kafası nelere çalışıyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Malesef dünde günü şikayetle kapattık.su şişeleriyle arkadaşıyla kendini ıslatmış akşam babannesi almaya gidince öğretmen sınıfa çağırmış çok bağırmış herkesin önünde istemiyorum başka sınıfa göndercem demiş kayınvalıdem sadece bunu anladım dedi bağırmasından.Dün gece hiç uyumadım neden böyle diye.Ayrıca dün bütün gün derste boş oturmuş defteri yok diye halbuki defteri çantasındaydı bulamamış öğretmende kağıda yazmış defteri olmadığı için bütün gün boş oturdu.Kafam durdu artık konuşuyoruz anlatıyoruz ertesi gün yine aynı Ayrıca çocuk okuldaki çizgilerinde çok başarısız ama evde çalıştığımız zaman çok güzel yapıyor neden böyle ? çözemiyorum
Malesef dünde günü şikayetle kapattık.su şişeleriyle arkadaşıyla kendini ıslatmış akşam babannesi almaya gidince öğretmen sınıfa çağırmış çok bağırmış herkesin önünde istemiyorum başka sınıfa göndercem demiş kayınvalıdem sadece bunu anladım dedi bağırmasından.Dün gece hiç uyumadım neden böyle diye.Ayrıca dün bütün gün derste boş oturmuş defteri yok diye halbuki defteri çantasındaydı bulamamış öğretmende kağıda yazmış defteri olmadığı için bütün gün boş oturdu.Kafam durdu artık konuşuyoruz anlatıyoruz ertesi gün yine aynı Ayrıca çocuk okuldaki çizgilerinde çok başarısız ama evde çalıştığımız zaman çok güzel yapıyor neden böyle ? çözemiyorum
elini kalırıyo yani dimi 2 parçada yazıyo, uyanıkkaydirigubbakcemile3
Benide etkileye o oldu ya canım herkesin önünde bağırması arkadaşlarının yanında küçük düşürmesi kayınvalıdeme sordum sınıftamı bağırdı diye evt.dedi.Dün eşimle uzun uzun konuştuk anlam veremiyoruz bu duruma ayrıca öğretmenin tehtit etmesi canımı çok sıktı.Utandım resmen oğlumla konuştuk yine bizi çok utandırdığını üzdüğünü bütün gece ağladı.Ödev yaptı evde dediğim gibi çok güzel yapıyor sordum neden okulda böyle güzel yapmıyorsun diye öğretmen konuşmuyormuş onunla bakmıyormuş ondan öyle yapıyorum diyor.Oğluma göre öğretmenin ilgilenmesini istiyor ama kadın 45 kişilik sınıfta nasıl ilgilensin
kızlar merhaba canım çok ama çok sıkkın ağlayarak geldim işe bizimki okula gitmek istemiyor son iki gündür ( neden dediğimizdede canım istemiyor diyor okul fobisi başladı ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
sadece dün babasına sınıflarının karşısında özürlü sınıfı var öğretmen vuruyordu onlara demiş buda kafama takıldı doğrusu
şimdi aradım annenannesi okula götürecekmiş gerekirse psikologtan destek almamız gerekecek