- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
ayy kızlar ben şimdiden çok bunaldım allah aşkına söyleyin sizinde bu kadar zormu .yavrum zaten 4 te geliyor yemeğini yiyip hemen derse oturuyor,yatma vaktine ancak bitirebiliyor.tabi bu arada bende bitiyorum bazen sabrım taşıyor,istemeden oğluma yükleniyorum.sizinde böyle uzunmu sürüyor ödevleriniz yoksa bizmi geç bitiriyoruz.birde oğlum derse oturunca en fazla 1 saat başında durabiliyor sonra sıkılıyor ara vermek zorunda kalıyoruz.bu normalmi yoksa daha fazla kalabilirmi.sizlerde durum nasıl.ne kadar zormuş okullu olmak acaba bizde bu kadar zorlanmışmıydık okula giderken.
çok mu ödev veriyo canım öğretmen?
bizimkinin dün bi sayfa vardı bugünde hiç yoktu, yani ayın 14 de okul açıldığından beri sadece 1 sayfa ödev yaptı, ben memnunum aslında bu durumdan, inşallah böyle gider
bence çocuğuna yüklenme, sen zorlarsan soğur okuldan, ödevinin sorumluluğunu ona ve öğretmen bırak bence, öğretmen neden ödevin eksik dedikçe o yapmaya heveslencektir bence, sen hatırlat teşfik et ama zorlama bence, çocukta haklı yani bütün gün çiz, eve gel saatlerce çiz, yetişkin bile sabredemez valla, oyun çocuğu daha onlar