Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kızımda bu yıl 1.sınıfa başladı onun kadar bende çok heycanlandım masraflar biraz bellimi büktü ama onun için herşeye değer,onun için çalısıyorum annelere tavsiyem mutlaka ana okuluna yollayın çoçuklarınızı başlarken çok faydası oluyo ilk gün bazı çocuklar için çok zor geçti çünkü
Bizde setimizi aldık 30 tl topset miş ismi Daha çizgi çalışmalarındayız geçen sene o kdar çok çizgi çalışması yaptığımız halde bu senekiler berbat hiç güzel yapamamış dün oğlum kalemini kaybetmiş tabi kalemsiz kalmış öğretmenine parmak kaldırıp söylemek istemiş hiç ilgilenmemiş öğretmeni efendim bile dememiş çizgi çalışmalarında başkalarına sürekli yardım ediyormuş oğlum benim kağıdıma bile bakmadı diyor acaba yapamayanlar varda onlarlamı daha çok haşır neşir oluyor bilmiyorum.Bizim daha sınıf olarak toplantımız olmadı sınıf içi isteklerini iletmediler.
biz kalemimizi kaybetmedik ama acmaktan kalem bitmişsempatiksalakcinni . birde iki taraflı acmış oğlum niye actın dedim anne bir tarafı kötü yazınca diğer tarafı ile yazmaya başlıyorum sanki bana kitap yazıyor . hay Allahım yaaaaa.......
kızlar eşim müd. yard la konuşmuş, benim oğlum olsa o hocaya veririm demiş, o biraz dan dun konuşur ama çok iyi öğretmendir, onun söylediklerini kafaya takmayın demiş, siz o öğretmenle devam edin, gelip bana teşekkür etceksiniz demiş, ne bileyim, müd. yard. ımızda çok iyi bi insana benziyo, ilk günden çok sıcak gelmişti ısınmıştık müd. yard.a güvendik sözlerine açıkcası, bakalım...
kızlar eşim müd. yard la konuşmuş, benim oğlum olsa o hocaya veririm demiş, o biraz dan dun konuşur ama çok iyi öğretmendir, onun söylediklerini kafaya takmayın demiş, siz o öğretmenle devam edin, gelip bana teşekkür etceksiniz demiş, ne bileyim, müd. yard. ımızda çok iyi bi insana benziyo, ilk günden çok sıcak gelmişti ısınmıştık müd. yard.a güvendik sözlerine açıkcası, bakalım...
hiray sen neden sadece okuyosun, katılsanakaydirigubbakcemile5
selam sabah kuzumun beslenmesini koluma taktım unutmuşum neyse öğlen götürürüm dedinüm.odasını toplarken sırtıma bir sancı iki büklüm kaldım kalkamadım.kayınvalidem aynı katta yan dairede onu aradım apartopar geldiler kaldırdılar Allahrazı olsun odasını topladılar ilaç falan ama zor yattım kalkamıyoru