- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
Oğlum 1. sınıfa başlayacak ben oğlumdan daha çok heyecanlıyım. Oğluşa belli etmesemde ne yapacak nasıl başaracak diye endişeliyim. Eşim bana destek olup
rahat olmamı oğlumuzun bunun da üstesinden geleceğini söylüyor. mafoldumben
Oğlum anasınıfını bitirdiği okulda öğrenimine devam edecek. Artık büyüklerle tenefüze çıkacak öğlen yemeğine ve en çokta tuvalet konusunda endişeliyim. Evde şimdiden bunun eğitimini vermeye çalışıyorum aman oğlum şuraları tutma şöyle yapma vs vs vs...
Ayrıca okuma yazma öğrenmeye başlayacak dersler. ...kafamçokkarıştı
Oyun yok , o oyun odasına gideceğiz diyor oyun odasına artık gitmek yok anneciğim diyorum bakalım ne yapacak...
Siz neler hissediyorsunuz...:uhm:
Tatilde onlara okuma yazma ile ilgili birşeyler öğretmelimiyiz
yada aklıma gelmeyen neler yapılmalı...
Bu platformda 1. sınıf la ilgili her konuda paylaşımda bulunalım aklımıza takılan her soruyu ve sorunu burada paylaşarak çözelim ... a.s.
rahat olmamı oğlumuzun bunun da üstesinden geleceğini söylüyor. mafoldumben
Oğlum anasınıfını bitirdiği okulda öğrenimine devam edecek. Artık büyüklerle tenefüze çıkacak öğlen yemeğine ve en çokta tuvalet konusunda endişeliyim. Evde şimdiden bunun eğitimini vermeye çalışıyorum aman oğlum şuraları tutma şöyle yapma vs vs vs...
Ayrıca okuma yazma öğrenmeye başlayacak dersler. ...kafamçokkarıştı
Oyun yok , o oyun odasına gideceğiz diyor oyun odasına artık gitmek yok anneciğim diyorum bakalım ne yapacak...
Siz neler hissediyorsunuz...:uhm:
Tatilde onlara okuma yazma ile ilgili birşeyler öğretmelimiyiz
yada aklıma gelmeyen neler yapılmalı...
Bu platformda 1. sınıf la ilgili her konuda paylaşımda bulunalım aklımıza takılan her soruyu ve sorunu burada paylaşarak çözelim ... a.s.