COCA COLA’NIN FORMÜLÜ ORTAYA ÇIKTI!

İçmemek için direnenler biraz daha gayret... :KK48: Ben 6-7 yıldır içmiyorum ve şuan o iğrenç içeceği nasıl içmişim hayret ediyorum. :KK48::KK48:

İçmemek için direnenler biraz daha gayret... :KK48: Ben 6-7 yıldır içmiyorum ve şuan o iğrenç içeceği nasıl içmişim hayret ediyorum. :KK48::KK48:
En Büyük KKEn Büyük KK cola orucumu bozdurmak isteyenler var yardım edin lütfen.:KK70::KK70:

Satışları düştü herhalde.
Reklam yapıyorlar.
Ama yemezler.
Hiç bi güç aldıramaz.

Eskiden çok içerdim kolayı..artık içmiyorum aramıyorumda.İçeriğide bana bi garip geldio_O

Aaa bocek yok muymus esim izin vermiyodu :) solum de bitkiselmis deyim :KK70:

Coca Colanın formülünün ele geçirilebileceğini sanmıyorum.Mutlaka kilit bir iki malzemeyi saklıyorlardır,çünkü diğer kolalarla arasında bariz bir fark var

Evlendıgımden beri bi bağımlılık oluştu..normalde ayran hastasıyımdır ama cola da olmadan olmuyor..

Misal pizza yerken ne iççen? Coladan baskası yakışır mı..hamburgerde aynı şekilde..
Aaay fast foodum geldi benim anlaşılan.

coca cola hiç sevmiyorum, pepsiciyim ben. manyaklık derecesinde hemde kahvaltıda bile kola içen insanım :KK53:

yalnız coca colanın formülünün falan böyle olduğunu düşünmüyorum birileri trolleme peşinde bence:KK51:

Valla yalan soylemeyecegim, öyle ayran soda falan içmiyorum, ciddi ciddi Cola hastasıyım ama abartisiz 4 yıldır bimin le kolasini içiyorum tadı daha güzel. O yüzden sırrını açıklamışlar falan zerre umurumda değil nasılsa evde tesisat kurup uretemeyecegim de...Ayrıca o içeriğe bende inanmadim:63::63:

Resmen burnumda tütüyor. Arada esim eve aliyor bir yudum iceyim diyorum esim almasa elimden bi bardagi bi dikiste bitirirdim :KK53:

X