Coca Cola'dan boykot açıklaması

Ben de arada kaynayan markalar var mı diye düşünüyorum.
Her firma kime ait bilemiyoruz,bazılarının kurucusu Yahudi ama marka hakkı satılmış veya Türkiye mümessili başka vs...
Birisi şu marka İsrail'e yardım ediyor diyor,he tamam listeye ekleyelim deniyor.
Her biri de tek tek açıklama yapmıyor tabii,göze batmak istemiyorlar sanırım.

Kendinden emin olan marka cikar doyurucu bir sekilde kendini aklar. Tabi cocacola gibi yuvarlak bir aciklama degil..Bir arkadas link vermis,acin bakin,alenen cocacolanin israili nasil destekledigi yaziyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1437232966559858&set=vb.100008195053818&type=2&theater

BURASI LONDRA
INGILIZLER BIR YAHUDI SUPERMARKETINI PROTESTO EDIYORLAR VE YAHUDI MALLARINI ALMAYIN FILISTINE DESDTEK OLUN DIYORLAR.
GELELIM ISTANBULA VEYA TRUKIYENIN HERHANGI BIR BOLGESINE..
SIZ HIC BIR KISININ ELINDE PANKART YAHUDI MAGAZASI ONUNDE YAHUDI MALI ALMAYINDIYE PROTESTO YAPARKEN GORDUNUZ MU?
BU KADAR MI RUHSUZLASTIK.
HALA DAHA COCA COLA RAMAZAN IFTAR REKLAMI YAPIYOR... IFTAR EDIYOR GOZUKENLERE BIR BAKIN ISLAMIYETTEN MUSLUMANLIKTAN ESER VAR MI ?
MUSLUMAN KADIN OYLE MI OLMALI ?

https://www.facebook.com/photo.php?v=1437232966559858&set=vb.100008195053818&type=2&theater

BURASI LONDRA
INGILIZLER BIR YAHUDI SUPERMARKETINI PROTESTO EDIYORLAR VE YAHUDI MALLARINI ALMAYIN FILISTINE DESDTEK OLUN DIYORLAR.
GELELIM ISTANBULA VEYA TRUKIYENIN HERHANGI BIR BOLGESINE..
SIZ HIC BIR KISININ ELINDE PANKART YAHUDI MAGAZASI ONUNDE YAHUDI MALI ALMAYINDIYE PROTESTO YAPARKEN GORDUNUZ MU?
BU KADAR MI RUHSUZLASTIK.
HALA DAHA COCA COLA RAMAZAN IFTAR REKLAMI YAPIYOR... IFTAR EDIYOR GOZUKENLERE BIR BAKIN ISLAMIYETTEN MUSLUMANLIKTAN ESER VAR MI ?
MUSLUMAN KADIN OYLE MI OLMALI ?

Müslüman kadın nasıl olmalı ? Nesi varmış ailenin ? Abarttınız iyice...

Ayrıca çok yanlış söylemler bunlar.6-7 Eylül olaylarının benzerini mi yaşansın istiyorsunuz ?
Bir kere o markette satılan mallar doğrudan İsrail'de yetişmiş ürünler.Videoda etiketlerini gösteriyorlar.

işid terör örgütü diplomatlarımızı tutsak ediyor neredeyse 60 gün oldu. Türkmenleri günlerdir musul ve civarında katlediyorlar. Hangi malları boykot ettiniz? Bu kadar çifte standart uygulamayın. Kendi insanlarımıza kıyıyorlar gıkınız çıkmıyor. Araplar yanıbaşlarında kıllarını kıpırdatmıyorlar. Düşünün biraz.

olmasaydi Coca Cola bu aciklama yapma geregini duymazdi.. anlamiyo musunuz gercekten ??
Hitlere kim sovuyo bilmem de boykotun ise yaradigi apacik ortada:KK14: goremeyenler gormek istemeynlerdir

Boykot basarili mi olmus? Savas durdu da bizim mi haberimiz yok acaba? Haaa... anladim.. Sizin icin boykotun basarisi Cola'nin cevap vermesi... Zaten boykotun amaci da buydu size gore degil mi?:KK9:

Bu barkod meselesini duyunca,sözedilen markalara baktım.Mesela coca cola nın barkodu 739 değil,544 ile başlıyor.
739 olan ürünler İsrail'de "üretilen" ürünler olsa gerek.
Listelerde verilen markalar orada üretilmiyor ki,çoğu Türkiye'de üretiliyor.

739 İsrailde üretilen demek fakat bu siyonist sitede dünya çapında yahudiler alışveriş yaparken kendilerine yardım eden ve siyonist olan firmaları belirleyip ona göre alışveriş yapıyorlar. Birde siteyi incelerseniz aktif siyonist pasif siyonist olarak sınıflandırıldığını görebilirsiniz.

X