Dudak Makyajı coca cola lı lip smacker mii!!!!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

bilcee

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
10
0
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
coca cola dudak parlatıcısı çıkarmşş üstelik kolalı fantalı spriteliii
üstelik ürünün fiyatı çooook uygun ama nerede bulabileceğimi bilmiyorummmm bilen varsaa lütfen paylaşsın teşekkkürler ettimmm

ayyyy normaldee ruj dayanmaz bana sürerim yarım saat sonra gitmiş olur :)bide colalı yada fantali olsa heralde direk ruju yerim sürmeden:)

istiklal cd.sindeki erkul kozmetikte varmış..bir de bakırköy erkul kozm.te..fiyatta 5-10 tl arası galiba..

internetten alabilceğimiz bi yer var mıdır acabaaa

Hadi Cola Cola 1 litrelik cam şişe yeniden çıkarmış şimdi sitede gördüm tamam da dudak parlatıcısı çıkarması çok ilginç...

Kizlar, ben de gordum, hem Erkulda var, hem Tshop ve Gratislerde...ayrica, Rapunzel in web sayfasinda da gordum..Rapunzel Hair 2011
hemen birkac tanesini aldim...hatta, oradan John Frieda sac bakim urunleri da satiliyormus...cok ucuza!!!

Kizlar, ben de gordum, hem Erkulda var, hem Tshop ve Gratislerde...ayrica, Rapunzel in web sayfasinda da gordum..Rapunzel Hair 2011
hemen birkac tanesini aldim...hatta, oradan John Frieda sac bakim urunleri da satiliyormus...cok ucuza!!!

aa evet ben de rapunzelin sitesinden aldım kızlar hatta john frieda ürünlerinden de aldım resmen yarı yarıya indirimli, şimdi hemm saçlarım hem dudaklarım bakımlı üçünü de denedim kola tutkunuysanız kaçırmayın sevgilim de bayıldı

Son düzenleme:
bende var ondan
ama hediye geldi nerden alınacağını bilmiyorum :26:

canım istanbulda oturuyorsan taksim ve bakırköy erkulda bulabilirsin ve t shoplarda varmış gratislerde de, herkes bunu konuşuyor bugünlerde. ben internetten aldım istanbulda değilsen tavsiye derim

canım istanbulda oturuyorsan taksim ve bakırköy erkulda bulabilirsin ve t shoplarda varmış gratislerde de, herkes bunu konuşuyor bugünlerde. ben internetten aldım istanbulda değilsen tavsiye derim

canım izmirdeyim ben benimki bitince netten sipariş ederim artık çok hoşuma gitti benim teşekkür ederin

bugün bimde gördüm bende ilk görüşte vuruldum
tadı mükemmel bi kola bağımlısı olarak
üstelik fiyatı da çok uygun 3.95

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…