çok pardon yaa, lazerler karışmış,özelden sana lazerle epilasyonla ilgili bir cvp yazdım, şimdi gelelim leke için lazere, bende leke vardı ama çil gibiydi, bana fraksiyonel laezerle bu lekeleri yokederiz dediler, 10 seans attılar her seferinde daha koyulaştı, o çillerin arası kara lekelerle dolup elmacık kemiklerimde bildiğim maske oldu.Bana bazı hastalarda ters tepiyor dediler.Bunu ne halt etmeye başında söylemediniz değil mi?İş işten geçti öyle söylediler.Sonra yaptığım araştırmalar neticesinde asyalı kadınlarda yapılan bir bilisel yayına denk geldim, aynen şöyle söylüyordu, bu tedavi yöntemi ( fraksiyonel lazer tedavisi) asyalı kadınlarda %50 hasta da sadece %30 renk açılması yapmış buraya dikkat tamamen geçirmiyor, sadece %30 renk açıyor, kalan %30 luk hastada hiç bir değişiklik yapmamış, %20 lik bir grupta ise tam tersi leke çapında ve tonunda artışa neden olmuş.Burdan anladığınız gibi siz bu şanslı %50 lik hasta grubunda olsanız bile sadece biraz tonu açılacak, o kadar para ve riske değer mi siz karar verin.Ben başta bu bilgileri bilsem bu tedaviyi asla kabul etmezdim.Şimdi prp ile açmaya çalışıyorlar, o yöntemle bi ton açıldı sanki ama sadece tek seans yapıldı, tekrar başlıycam eğer sonuç alırsam yazıyorum.
Bi çok insan sonuç yazıcam deyip yazmıyor, ben kendi yazdığım yazıları bir türlü bulamamaktan şikayetçiyim bunu biri bana öğretsin, açtığım konuları buluyorum ama yazdığım diğer yazıları bulamıyorum aksaklıklar ondan ama isimle aradığınızda eğer çıkıyorsa benim yazılarımı takip edebilirsiniz, yaptırdığım işlemler ve sonuçlarını ayrıntıyla paylaşıyorum, sevgiler herkese.