- 14 Nisan 2009
- 412
- 49
- Konu Sahibi mispremses
offf Allahım ne kadar çok para kazanıyorlar bu sektörden
evet ve sonuç alacağında kesin değil, ben yaptırdım ilk seansı ama pekde bir düzelme olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf Allahım ne kadar çok para kazanıyorlar bu sektörden
ben denedim evde
sonrasında çıkan sivilcelerle uğraştım ama.
toplam 3 seans yapılıyormuş zaten maxımum, seansı 750 ama 3 seansı birden ödersen 1800 e geliyor onu da kredi kartına 2 ay erteliyor ve 3 e bölüyorlar, benden güzellik salonunda bile 3.000 istediler, tek çekim 2.000' e ikna oldular, bu yaptıracağım hastane Türkiyenin en meşhur hastanelerinden biri, güzellik salonuna 2.000 vermektense bu sisteme vermeyi tercih ettim, gelişmeleri yazarım.
Co2 lazerin hiç faydası olmadı mı acaba alute ve kaç seans yaptrıdınız? iki tane doktorla görüştüm bu ay fraksiyonel lazer sivilce izleri ve çukurlarıda fayda edebilecek birinci tedavi dediler uygulama sonrası çok mu yan etkisi oldu Karbondioksit lazerin?Peki izlerden kurtulmadığınız halde doktora durumu şikayet ettiniz mi?
2 seans farklı bir lazer yaptırdım, sonrasında tek seans C02 lazer yapıldı resmen kıpkırmızı yara oldu suratım 10 günde yaralar geçti ama hiçbir iyileşme olmadı .Gerçi yaşım 28 o yüzdende iyileşme sağlayamamış olabilirim .Sivilce izleri tedavisi için yapamayacağımız şey yok seni çok iyi anlıyorum.İçinde kalmasın dene istersen .Gerçi yazını geç gördüm belkide yaptırmışssındır.Umarım sonuç sende iyi olur.
arkadaşlar boyle işleri güzellik merkezleri degil cilt doktarina yapdiniz lutfen çunku lazerde ayarlamasini herkez yapamaz her ciltde farklidir
tam 1,5 sene oldu tedaviye başlayalı ve denemediğim lazer türü kalmadı yeni bi başlık açtım ve sorusu olan arkadaslara yardımcı olmak istiyorum,çünkü bu cilt problemi depresyona dahi sürüklüyor insanı.tedaviye ilk başladıgım dönemde yaptıran kişilerin yorumlarını aradım belki sabahlara kadar netten ve su an ben de isteyenlere yardım etmek istiyorum arkadslar http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...cth-hakknda-bilgi-edinmek-isteyen-buraya.htmlHiç bir zaman yüzümdeki lekelerden kurtulamayacak gibi hissediorum. CO2 FR. lazerden çok umutluydum ama yazılanalrı okudukça hayal kırıklığına uğruyorum. Ne kadar da çok kişiymişiz bu dertten muzdarip. Beni anlarsınız sanırım ama makyaj yapmadan ( en azından fondötensiz) rahat rahat dışarı çıkabilmeyi çok istiyorum.
ben yaptırdım ilk seansı, toplam 3 seans olacak, şu anda pek bir düzelme yok, diğer seansları bekliyorum