E
estel
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi estel
çok ilginç yıllardır yemek yaparım balık kokusu hariç diğer kokular genelde hemen çıkar..
bu tencereyi bilemicem ama elinizde kaynar suyla deterjanla bi güzel ovalayıp yıkayın..
bende clipso kullanıyorum ama öyle bir sorun yaşamadım estelcim
estelim bende de clipso var ama daha kutusundan bile çıkarmadım , 2 yıldır öyle dolapta paketiyle duruyo , kokuya dedin ya artık daha da kullanmam herhalde :roflol:
canım bi googleda bi araştır istersen , hiçbir yorum yapamıycam bu duruma
Canım çok şaşırdım...
Annem 6 yıldır bende 2 yıldır tefal clipso kullanıyorum...
Hatta 2 yıllık kullanımım süresince sadece et haşladıysam ciflerim onun dışında direk makineye atıp yıkıyorum... Hatta kapağının vidasını da her kullanımda açmam sadece et haşladıysam açarım o kadar...
Allah'a şükür hiç koku problemim olmadı. Ki ben çok takıntılıyımdır, ve kokuya karşı çok hassasım...
haa bu arada makinadan çıkardıktan sonra kapağı kapatmadan bekletiyorum dolapta yani kapağı ters çevirip üstüne koyuyorum.. belki o şekilde hava aldığı için koku gidiyordur bir de öyle dene eğer öyle apmıyorsan tabii...
bende oğlumun yemekleri için kullanıyorum onun haricinde bende pek kullanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi yapalım belki o zaman düzelir ters koyalım kapağı..clipsom benimde kokuyor yaaa.okadar çiflerim sıcak suyla yıkarım iyice çalkalar ,kurular kaldırırım.çok sık kullanmam.ayda 2 en fazla.tekrar yemek yapmak için aldığımda kapağını açıyorum ki en son hangi yemeği yaptıysam o kokuyor.ayyy delirecem yahuu.hayda tekrar yıkıyorum.
hahaa aranızdaki aşkın başlamadan bitmesine sebep olduğum için çook üzgünüm:)))
aslında çok kullanışlı ben tontişimin yemeklerini vitamini korusun diye onda yapıyorum..
ama kokusunu çıkarmak beni bitiriyo..