• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clinique happy heart kullanan var mı?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
dün işyerimde önümden bi kız geçti,Allah'ım bi ferah,bi temiz güzel bi koku koktu,dayanamadım sordum valla:)bu parfümün ismini verdi kızlar...ama bazı yorumlarda kalıcı olmadığını da okudm...halbuki o kızda buram buram kokuyodu...

dün işyerimde önümden bi kız geçti,Allah'ım bi ferah,bi temiz güzel bi koku koktu,dayanamadım sordum valla:)bu parfümün ismini verdi kızlar...ama bazı yorumlarda kalıcı olmadığını da okudm...halbuki o kızda buram buram kokuyodu...

Dün boynerde denedim, indirimdeymiş ... Bayıldım kokusuna, harika.. Saçlarıma ve üstüme sıktı bayan .. saçlarımı savurdukça geliyordu kokusu .. hatta yatağıma yattığımda bile geliyodu burnuma kokusu :)

Happy Heart kesinlikle harika bir koku. Bir parfüm bu kadar mı güzel kokar. Bu parfümü sıkan pasaklının teki de olsa karşısındakinde temiz bir insan izlenimi yaratır. Temizliğin kokusu bu olsa gerek. Kullanmayın, kullandırmayın yayılmasın bu parfüm. :52:

Back