• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
33,5-4 aydır düzenli kullanıyorum. kesinlikle bir işe yaramıyor arkadaşlar. paranızı çöpe atmayın lütfen.. ben de bitsin diye sürmeye devam ediyorum. daha da almam zaten. hem bi dünya para , hem de az da olsa fayda etmiyor..

bilgilerinize,

ben hiç memnun kalmadım hiç bir işe yaramadı okadar parayı ona verdiğim için çok pişmanım ucuz bişeyde değilki. yazık oldu.

clinique even better dark spot corrector'ı yaklaşık olarak 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum (nadiren aksattım),ilk şişem bitmek üzere,günde iki kere lekelerin üzerine masaj yaparak sürüyorum... işe yaradığını söyleyebilirim,tabiki mucize beklemezseniz.alnımda ve elmacık kemiklerimde doğum sonrası lekelerim var.ürünü kullanmaya başladığımdan bu yana renginde açılma oldu.kendimi kandırmak istemediğim için iş arkadaşlarıma kendimi kontrol ettirdim :) onlar da açıldığını teyit ettiler.ancak tamamen yok olup olmayacaklarını zaman gösterecek.

uzun sayılabilecek bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar. ürünü kullanmak isteyenlere faydam dokunsun diye sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim. bugün yazıyorum çünkü bir tüp krem bugün itibariyle bitti. bu kremi 2 aydan fazladır kullanıyorum. tam tarih veremiyorum ama belki üç ayı bulmuştur. yani bir tüp kremin kullanımı gayet uzun bir süre alıyor diyebiliriz.
bu tip kremleri kullanırken sabırlı olmanız ve üşenmeden kendinize gereken zamanı ayırmanız gerçekten önemli. bu kremi sabah-akşam olmak üzere yanaklarıma birer nohut tanesi büyüklüğünde sürerek ve bunu tüm yüzüme yayarak kullandım. (kremin içinde yer alan bilgilendirmede de belirtildiği gibi eğer gündüzleri dışarı çıkacaksanız bir güneş kremiyle birlikte kullanmanız cilt sağlığınız açısından önemli.)
sonuçlara gelirsek (unutmadan belirteyim ki : kremin etkilerinin kişiye göre değişiklik gösterebileceğini lütfen gözardı etmeyin) bu sonuçları kendimde gözlemlediğim şekliyle sizlerle paylaşıyorum.
- kremin adından da net bir şekilde anlaşılacağı gibi aslında direk olarak koyu lekeleri hafifletmek için işlev görüyor.
- Özellikle belirtmek isterim ki cildi beyazlatmak, burun ve çene bölgesinde görülen siyah noktaları gidermek gibi bir etkisi kesinlikle olmuyor.
- derinleşmiş sivilce lekelerinden ziyade, ben ve ben gibi duran güneş lekelerini açma konusunda daha başarılı. çillerim olmadığı için bu konuyla ilgili birşey söylemek istemiyorum ama yüzdeki minik benleri açma konusunda başarılı olduysa büyük oranla çilleri açma konusunda da etkili olacaktır diye düşünüyorum.
- bir tüp kullanım sonrasında ben gibi duran minik güneş lekelerinin rengini bir ton açtı ancak hala farkediliyorlar.

sizlere şimdilik kremle ilgili söyleyebileceklerim bunlar umarım faydası olmuştur. yarın itibariyle yeni tüpe başlayacağım. yaza girmeden bu kremin kullanımını tamamlamak istiyorum çünkü yaz aylarında ne kadar da güneş kremi sürseniz, cildi tamamiyle korumanız çok zor oluyor. bu nedenle kremi kullanmak isteyenler varsa güneşli aylara yakalanmadan bir an önce başlasın derim.

merak edenler ve konuya ilgi gösterenler olursa ikinci tüp kullanımı sonrası gözlemlerimi de sizlerle paylaşırım.

şimdilik herkese sevgiler... :16:

Bilgilendirme için çok sağol canımi ben de bakmayalı uzun zaman olmuş:( Ben güneş lekelerinden ziyade sivilce izleri için istiyorum, ben de sanırım alıp deniycem. tabi bebişim doğduktan sonra, şimdi zararı olur diye kullanmıyorum.

merhabalar ben de bu even better ı kullanıcam ama bebeğimi hala emziriyorum acaba sorun olur mu diye merak ediyorum..teşekkürler nolur acil cevap yazın

bence kesinlikle etkili bir ürün ben tavsiye ediyorum şiddetle

merhaba bende bu ürünü kullanıyorum hemde yanında bir seri temizleyici nemlendirici vs ile 3 ay oldu ama öle çok aman aman bembeyaz oldu diye bişey yok, tabiki etkisi oldu cildim temiz canlı izlerimde de hafif açılmalar oldu sivilce izlerinde daha çabuk iyileşme var birde şu aralar hala iğneli epilasyon yaptırdığımdan onun halen yeni oluşan lekelerine de sürüyorum , belki 1 sene sonunda farkı daha iyi görebilirim.

Sizin şu an durum nedir kaç tüp bitirdiniz ?

uzun sayılabilecek bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar. ürünü kullanmak isteyenlere faydam dokunsun diye sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim. bugün yazıyorum çünkü bir tüp krem bugün itibariyle bitti. bu kremi 2 aydan fazladır kullanıyorum. tam tarih veremiyorum ama belki üç ayı bulmuştur. yani bir tüp kremin kullanımı gayet uzun bir süre alıyor diyebiliriz.
bu tip kremleri kullanırken sabırlı olmanız ve üşenmeden kendinize gereken zamanı ayırmanız gerçekten önemli. bu kremi sabah-akşam olmak üzere yanaklarıma birer nohut tanesi büyüklüğünde sürerek ve bunu tüm yüzüme yayarak kullandım. (kremin içinde yer alan bilgilendirmede de belirtildiği gibi eğer gündüzleri dışarı çıkacaksanız bir güneş kremiyle birlikte kullanmanız cilt sağlığınız açısından önemli.)
sonuçlara gelirsek (unutmadan belirteyim ki : kremin etkilerinin kişiye göre değişiklik gösterebileceğini lütfen gözardı etmeyin) bu sonuçları kendimde gözlemlediğim şekliyle sizlerle paylaşıyorum.
- kremin adından da net bir şekilde anlaşılacağı gibi aslında direk olarak koyu lekeleri hafifletmek için işlev görüyor.
- Özellikle belirtmek isterim ki cildi beyazlatmak, burun ve çene bölgesinde görülen siyah noktaları gidermek gibi bir etkisi kesinlikle olmuyor.
- derinleşmiş sivilce lekelerinden ziyade, ben ve ben gibi duran güneş lekelerini açma konusunda daha başarılı. çillerim olmadığı için bu konuyla ilgili birşey söylemek istemiyorum ama yüzdeki minik benleri açma konusunda başarılı olduysa büyük oranla çilleri açma konusunda da etkili olacaktır diye düşünüyorum.
- bir tüp kullanım sonrasında ben gibi duran minik güneş lekelerinin rengini bir ton açtı ancak hala farkediliyorlar.

sizlere şimdilik kremle ilgili söyleyebileceklerim bunlar umarım faydası olmuştur. yarın itibariyle yeni tüpe başlayacağım. yaza girmeden bu kremin kullanımını tamamlamak istiyorum çünkü yaz aylarında ne kadar da güneş kremi sürseniz, cildi tamamiyle korumanız çok zor oluyor. bu nedenle kremi kullanmak isteyenler varsa güneşli aylara yakalanmadan bir an önce başlasın derim.

merak edenler ve konuya ilgi gösterenler olursa ikinci tüp kullanımı sonrası gözlemlerimi de sizlerle paylaşırım.

şimdilik herkese sevgiler... :16:

ben lekelerinde gerçekten etkili mi benim tek sorunum o yüzümde hoşlanmadıım bi ben var büyük değil ama koyu eğer etkiliyse almayı çok isterm cvp yazarsan çok seviirim şu an okuyunca çok mutlu oldum:1:

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu serumu kullanıyorum hamilelikten kalan lekeler için almıştım.Hafif kahverengi lekeleri çok kısa sürede azalttı fakat daha koyu lekeler için uzun bir süre daha kullanmam gerekiyormuş.Şu an 2.yi kullanıyorum oldukca pahalı bir ürün devam edermiyim emin değilim.Lekeleriniz koyu ise boşuna para vermeyin derim :(

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu serumu kullanıyorum hamilelikten kalan lekeler için almıştım.Hafif kahverengi lekeleri çok kısa sürede azalttı fakat daha koyu lekeler için uzun bir süre daha kullanmam gerekiyormuş.Şu an 2.yi kullanıyorum oldukca pahalı bir ürün devam edermiyim emin değilim.Lekeleriniz koyu ise boşuna para vermeyin derim :(

hadi ya peki benlerine de uyguladın mı?:44:

Lekeleri açmayan bi serumun benler için etkili olacagını düşünmüyorum.Benim çillerim var rahatsız değilim ama onlarda bile hiç bir değişiklik olmadı

ben de bir buçuk ay kadar kullandım çok çok etkili değil cildi parlatıyor fakat lekelerde bir açılma olmadı.sivilce izleriniz varsa en kesin çözüm cildi soydurma ya da lazer tedavisi bence .

bende ürünü alalı 2 hafta oldu bıyık bölgesi lekesinden şikayetçiyim kaç yıldır :( cok sıkıldım bu lekeden doktorların verdiği ilaçlar fayda etmedi düzenlide kullanmadıgımdan olabilir :( sonracıma birsürü dogal yol denedim oda fayda etmedi en son paraya kıyıp bunu aldım 2 haftadr kullanıyorum yer yer acılmalar oldu 4. haftadan sonra etkisini görürmüşüz umarım öyledir tekrar hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum allahımmmm :44:

Kızlar bugun YKM ye gittim even better leke serumunu almaya kampanya varmış super oldu 1- leke serumu 2- even better leke giderici gündüz kremi 30 ml 3-clinique maskara toplam 158.00tl verdim almak isteyen kaçırmasın

çok şey vaadediyor,iddialı ürün ama ,çok ta memnunum diyeni hiç duymadım..:19:
tek çözüm lazer galiba:31:

ben kullandım çokta memnun kaldım. harika bir ürün verdiğim paraya hiç acımadım hakkını verdi. yanlız düzenli kullanmak önemli.. saatini bile düzenli ayarladım her gün akşam 10da sürmüştüm.

Back
X