• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
156
İstanbul
Merhabalar, cilt lekeleriyle problemi olan birisiyim, güneş lekelerim var ama ondan çok sivilce izleri, kahverengi lekeler. Koyu Renk Leke Giderici olarak geçen bu clinique kremini merak ettim, baya iddialı gözüküyor, kullanan var mı acaba?

ben dede hamilelikten dolayı sivilceler çıktı. tzbi izleri kaldı. 4 gündür kullanıyorum. etkisini 4. haftadan itibaren görüyormuşsunuz. bekliyorum inşallah işe yarar malum çok pahalı bir ürün. daha önce kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim.

ben dede hamilelikten dolayı sivilceler çıktı. tzbi izleri kaldı. 4 gündür kullanıyorum. etkisini 4. haftadan itibaren görüyormuşsunuz. bekliyorum inşallah işe yarar malum çok pahalı bir ürün. daha önce kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim.

inşallah geçer canım izler, güzel haberlerini bekliyoruz. bu arada hamile misin, hamilelikte krem vs kullanılabilyor mu, biz de bebek düşünüyoruz da merak ettim şimdi.

benim doğumuma en fazla15 gün kaldı artık bitirdim gibi.başlarda pek bişey kullanmadım. son 3 aydır kullanmaya başladım. herhangi bir zararı olmayacağını söylediler. doktor önerisiyle göbeğimede ürünler kullandım. Abartmadıktan sonra sabah akşam cilt temizliği yapmak iyi oluyor.çünkü hormonların etkisiyle ciltte değişmeler oluyor. sanada en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik diliyorum. Çok pipirikli olmamak lazım.

benim doğumuma en fazla15 gün kaldı artık bitirdim gibi.başlarda pek bişey kullanmadım. son 3 aydır kullanmaya başladım. herhangi bir zararı olmayacağını söylediler. doktor önerisiyle göbeğimede ürünler kullandım. Abartmadıktan sonra sabah akşam cilt temizliği yapmak iyi oluyor.çünkü hormonların etkisiyle ciltte değişmeler oluyor. sanada en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik diliyorum. Çok pipirikli olmamak lazım.

çok sağol.
haklısın canım, inşallah doğumun kolay olur sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

arkadaslar varmu bu kremı kullanıpta memnun kalan gunes lekelerı ıcın

clinuque nin leke kremini henuz kullanmadim ama iki ay once sivilce ve siyah nokta problemi nedeniyle uzmanina gittim gercekten cok guzel urunleri 3 lu bir set verdi cok memnunum ustelik turkiyede cidden pahali burda cok ucuz oldugundan bahsettiginiz urunude sorcam mutlaka

ben bu ürünü çok araştırdırdım,biçok bloglarda adı geçiyo ve herkes çok övüyo hatta kullanan bi kişinin resmide var baya etkili olmuş,ama kullanmadım ben denmek istiyorum yalnız çok pahalı ya

Ben de bu ürünü kullanmak istiyorum...Kullanan arkadaslar sonuclarini yazabilirler mi?

Ben belirtmiştim aldığımı ama bir haftadır kullanıyorum bence dört hafta sonunda daha güzel bir cildim olacağını düşünüyorum yararlı bir ürün hele ki dermo rollerden sonra uyguluyorum daha da ii olucak

arkadaşlar ben aldım ve kullanıyorum 2 aydır. hiçbir işe yaramadı. azıcık bile.. ama belki benim cildimden kaynaklanıyodur..

saygılar,

ben de ürünün reklamlarını okuyup duruyorum, ama karar vermiş değilim alıp almamak konusunda...
yüzümde kırmızı kırmızı sivilce izleri var, normal peeling hiçbirişe yaramıyor tabi, kimyasalına da cesaret edemiyorum
bepanthene krem in izleri geçirdiğini okumuştum daha önce ama nedense pek inanasım gelmedi, ne yapacağımı bilmiyorum
bi yol gösterin nolur :5:

slm arkadaşlar ben de yüzünde leke problemi yaşayan biriyim. koyu tenli olmama rağmen cildim hassas güneşten çok etkileniyorum güneş ışığı pigment artışına neden oluyor, sivilceler sıkmaya gelmiyor hemen leke yapıyor vs... bu ürünü ilk çıktığından beri takip edip araştırıyordum yorumlar hep olumlu o yüzden denemek için ben de aldım. yaklaşık üç haftadır sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer kullanıyorum ve burnumdaki minik soyulmalar haricinde hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım o da normal sanırım sonuçta lekeler biraz da ölü tabakanın soyulmasıyla kayboluyor. şimdilik lekelerle ilgili net birşey söylemek için erken galiba ama cilt yüzeyimin pürüzsüzleşmeye başladığını söyleyebilirim. :66:
gelişme gösterdikçe sizlerle paylaşacağım sormak istedikleriniz varsa da yardımcı olabilirim.

slm arkadaşlar ben de yüzünde leke problemi yaşayan biriyim. koyu tenli olmama rağmen cildim hassas güneşten çok etkileniyorum güneş ışığı pigment artışına neden oluyor, sivilceler sıkmaya gelmiyor hemen leke yapıyor vs... bu ürünü ilk çıktığından beri takip edip araştırıyordum yorumlar hep olumlu o yüzden denemek için ben de aldım. yaklaşık üç haftadır sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer kullanıyorum ve burnumdaki minik soyulmalar haricinde hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım o da normal sanırım sonuçta lekeler biraz da ölü tabakanın soyulmasıyla kayboluyor. şimdilik lekelerle ilgili net birşey söylemek için erken galiba ama cilt yüzeyimin pürüzsüzleşmeye başladığını söyleyebilirim. :66:
gelişme gösterdikçe sizlerle paylaşacağım sormak istedikleriniz varsa da yardımcı olabilirim.

canım sivilce lekerine falan da iyi geliyor mu, pürüzsüzlük derken, bu siyah nokta komedon vslerin verdiği pürüzleri yok mu ediyor? öyleyse çok güzelmiş.

yüzümün eskiye oranla daha bir parladığını farkediyorum yüzeyi sanki daha düzgün ama siyah noktalar konusunda ürünle ilgili henüz birşey söylemiycem çünkü burnumdaki yağ butonları ürünü kullanmama rağmen burnumun üzerini kenarlarını da hafif soyuyor olmasına rağmen ısrarla çıkmaya dvm ediyorlar. bilemiyorum tabi cilt uzmanları bunu daha iyi yorumlar belki hani diyorlar ya dipte olanları cilt kusuyordur vs diye.. ya da ürünün direk olarak bunları gidermeye yönelik bir etkisi yoktur. zaten lekeleri gidermek üzerine piyasaya sürülmüş bir ürün ama şöyle toparlarsam bu ürünün siyah nokta (komedon) veya yağ butonu diye adlandırdığımız minik misafirlerimizle direk bir bağlantısı var mı yok mu sanırım bunu ürünü kullandıkça ilerleyen zamanda daha net anlıycam. :44:

uzun sayılabilecek bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar. ürünü kullanmak isteyenlere faydam dokunsun diye sizleri gelişmelerden haberdar etmek istedim. bugün yazıyorum çünkü bir tüp krem bugün itibariyle bitti. bu kremi 2 aydan fazladır kullanıyorum. tam tarih veremiyorum ama belki üç ayı bulmuştur. yani bir tüp kremin kullanımı gayet uzun bir süre alıyor diyebiliriz.
bu tip kremleri kullanırken sabırlı olmanız ve üşenmeden kendinize gereken zamanı ayırmanız gerçekten önemli. bu kremi sabah-akşam olmak üzere yanaklarıma birer nohut tanesi büyüklüğünde sürerek ve bunu tüm yüzüme yayarak kullandım. (kremin içinde yer alan bilgilendirmede de belirtildiği gibi eğer gündüzleri dışarı çıkacaksanız bir güneş kremiyle birlikte kullanmanız cilt sağlığınız açısından önemli.)
sonuçlara gelirsek (unutmadan belirteyim ki : kremin etkilerinin kişiye göre değişiklik gösterebileceğini lütfen gözardı etmeyin) bu sonuçları kendimde gözlemlediğim şekliyle sizlerle paylaşıyorum.
- kremin adından da net bir şekilde anlaşılacağı gibi aslında direk olarak koyu lekeleri hafifletmek için işlev görüyor.
- Özellikle belirtmek isterim ki cildi beyazlatmak, burun ve çene bölgesinde görülen siyah noktaları gidermek gibi bir etkisi kesinlikle olmuyor.
- derinleşmiş sivilce lekelerinden ziyade, ben ve ben gibi duran güneş lekelerini açma konusunda daha başarılı. çillerim olmadığı için bu konuyla ilgili birşey söylemek istemiyorum ama yüzdeki minik benleri açma konusunda başarılı olduysa büyük oranla çilleri açma konusunda da etkili olacaktır diye düşünüyorum.
- bir tüp kullanım sonrasında ben gibi duran minik güneş lekelerinin rengini bir ton açtı ancak hala farkediliyorlar.

sizlere şimdilik kremle ilgili söyleyebileceklerim bunlar umarım faydası olmuştur. yarın itibariyle yeni tüpe başlayacağım. yaza girmeden bu kremin kullanımını tamamlamak istiyorum çünkü yaz aylarında ne kadar da güneş kremi sürseniz, cildi tamamiyle korumanız çok zor oluyor. bu nedenle kremi kullanmak isteyenler varsa güneşli aylara yakalanmadan bir an önce başlasın derim.

merak edenler ve konuya ilgi gösterenler olursa ikinci tüp kullanımı sonrası gözlemlerimi de sizlerle paylaşırım.

şimdilik herkese sevgiler... :16:

Back
X