Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dede hamilelikten dolayı sivilceler çıktı. tzbi izleri kaldı. 4 gündür kullanıyorum. etkisini 4. haftadan itibaren görüyormuşsunuz. bekliyorum inşallah işe yarar malum çok pahalı bir ürün. daha önce kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
benim doğumuma en fazla15 gün kaldı artık bitirdim gibi.başlarda pek bişey kullanmadım. son 3 aydır kullanmaya başladım. herhangi bir zararı olmayacağını söylediler. doktor önerisiyle göbeğimede ürünler kullandım. Abartmadıktan sonra sabah akşam cilt temizliği yapmak iyi oluyor.çünkü hormonların etkisiyle ciltte değişmeler oluyor. sanada en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik diliyorum. Çok pipirikli olmamak lazım.
slm arkadaşlar ben de yüzünde leke problemi yaşayan biriyim. koyu tenli olmama rağmen cildim hassas güneşten çok etkileniyorum güneş ışığı pigment artışına neden oluyor, sivilceler sıkmaya gelmiyor hemen leke yapıyor vs... bu ürünü ilk çıktığından beri takip edip araştırıyordum yorumlar hep olumlu o yüzden denemek için ben de aldım. yaklaşık üç haftadır sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer kullanıyorum ve burnumdaki minik soyulmalar haricinde hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım o da normal sanırım sonuçta lekeler biraz da ölü tabakanın soyulmasıyla kayboluyor. şimdilik lekelerle ilgili net birşey söylemek için erken galiba ama cilt yüzeyimin pürüzsüzleşmeye başladığını söyleyebilirim.
gelişme gösterdikçe sizlerle paylaşacağım sormak istedikleriniz varsa da yardımcı olabilirim.