Cilt Bakımı Ürünleri clinique anti blemish seti ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

turuncux

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
49
7
286
Edirne
Merhaba arkadaşlar ben clinique anti blemish setini bir buçuk aydır kullanıyorum. İnternetten bir çok yorum okuyup almıştım seti. İlk iki hafta sivilce çıkarıyor dediler ve gerçekten öyle oldu. Arada bir çıkan sivilceler için tavsiye ediliyordu ürün benim de böyle bir sorunum vardı. Şimdi bir buçuk ay sonra hala sivilce var yüzümde ve inanılmaz çoğaldılar. Adet dönemimden mi stresten mi bilemiyorum ama bir haftadır sivilce değil de akne biçiminde alnımda 30-40 adet (evet üşenmeden saydım sivilcelerimi )sivilce var. Yüzümün diğer kısımların da da bir çok sivilce oldu ve gitmiyor bu sivilceler. Daha önce kullanan konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Cilt doktorundan randevu aldım ama iki hafta var daha ve benim de iş görüşmem var. Bilgisi olan varsa yorum yazarsa çok sevinirim teşekkürler ettim şimdiden..

4 Yada 5 ay geçtikten sonra işe yarıyor bende öyle oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cildime her banyodan sonra bir tutam pamukla saf zeytinyagı sürüyorum harika oluyor kırışlıklara karşı erken önlem oluyor..hatta cildim karma cilt olmasına rağmen emilio tavsiye ederim ama sivilcesi olanlar yapmasın

Arkadaşlar ben de bu markanın sivilce setini aldım 3 gündür kullanıyorum sabah ve akşam ama cildimin bazı yerlerinde kızarıklıklar be tahriş oldu. Tonik sürünce aşırı yanma oluyor. Bu ürünü kullanıp böyle şikayeti olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…