Clifeballimacun kullananlar sorum size

Seheralican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
14
3
1
30
Merhaba hanımlar clife ballı macun kullanan varmı. Ben adetten sonra kullandım yumurtlama dönemine kadar sonra bıraktım 25gunde bir adet oluyorum 29 unda adet olMam lazım ama adet belirtisii yok geçen hafta vardı geçti. Bugün test yaptım negatif yarın adet olcam sözde. Sorum kullanıpta geç adet olan varmı. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen:)⁹

Merabalar benimde adetimi geçiktirdi acaba sizde sorun yaşattı mı bana ulaşır mısınız lütfen

Merabalar benimde adetimi geçiktirdi acaba sizde sorun yaşattı mı bana ulaşır mısınız lütfen
Sorun o ay adet oldum adet bittikten sonra 4 gün sonra gene kanama geldi hormonları bozmuş galiba. Kullanmayın bence . Ya kendin aktardan biseyler alıp yap yada birgebeningunlugu instgram sayfasından ovulasyon testini alıp takip yap ben bu ay öyle yapcam inşllah. Boş boş zaman kaybı bence.

2. Kavanozunu kullandımbu ay.
geçen ayda 1 hafta geçiktirdi bu ayda olmadım daha
bana geç yumurtlağın için geçikebilir dediler watsaptan

Evet ben kullandım ama adet tarihimde bi değişiklik olmadı benim. Ayrıca belirtmem gerekirse çokta faydasını gördüm. 1 ay mı kullandınız?

Benim de ayyynı böyle oldu canım geç adet oldum sonra adet gittikten 1 hafta sonra yine adet oldum bence de faydalı bir şey değil ama sayfasında da memnun kalan var bilemedim. Ben pco yum belki de o yüzden yaramadı zaten bozuk hormonlar diye

Şükürler olsun ki bir evladınız var İNŞALLAH 2. De olucak ben 4 yıllık evliyim daha hamile kalamadım

Şükürler olsun ki bir evladınız var İNŞALLAH 2. De olucak ben 4 yıllık evliyim daha hamile kalamadım
Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu sana da tattirsin inşllah bu mübarek gecede. Rabbim isteyen herkese versin. Stres çok önemli bence kafaya takmamak lazım ama tabi araştırmak da lazım bi sorun varmı diye. Rabbim gönlüne göre versin insallah

Merhaba bende Clife ile hamile kaldım çokşükür. Ilk ay 8 gün gecikme yaptı ikinci ay pes etmedim yine kullandım ve hamile kaldım geç döllenme demiş doktor. Pko vardı bende

Merhaba inşallah sizde hamile kalırsınız ben Clife macunla 2. Ayımda hamile kaldım ilk ay benimde adet gecikmem olmuştu ama düzenli kullanım önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…