- 12 Haziran 2020
- 58
- 24
- 30
-
- Konu Sahibi Esssslemmmm
Teşekkürler cvp için canım ama cesaret edip kullanamadım bende miyom var maalesefBen mart ayından beri kullanıyorum canım ilk kullandığım ay hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı.etkili bi macun olduğunu düşünüyorum pco var bende adetlerim baya düzene girdi
Kullandınız mı ben de yeni başladım bi iki gün oldu daha bi umut işteKizlar clife macuna başlıcam kullananlar tecrübelerini anlatabilirler mi
Macuna adetle başlayıp yumurtlamayı gördükten sonra bırakılması gerekiyormuş.Kızlar adetle birlikte başlanıyor dimi. Bende bidahaki ay kullanmaya başlayacağım. Çok araştırdım faydasını görende var göremeyende. İnşallah bize faydalı olur.
Canım ben 2 ay kullandım maalesef ise aramadi. Ama içindekiler de faydalı şeyler var hayıt var mesela içindekiler yazıyor okumustum ama aynısını aktarda da yaptirabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta içinde ne olduğu var ada çayı var daha hatirlamadigim bı kaç bitki varKizlar clife macuna başlıcam kullananlar tecrübelerini anlatabilirler mi
Canım kullandın mi ben kullanamadimKullandınız mı ben de yeni başladım bi iki gün oldu daha bi umut işte
Kullandım canım ama bi faydasını göremedim bir süre ara vermiştim bu ay baya bi yükleme yaptım kendimeCanım kullandın mi ben kullanamadim