Ben mart ayından beri kullanıyorum canım ilk kullandığım ay hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı.etkili bi macun olduğunu düşünüyorum pco var bende adetlerim baya düzene girdi
Ben mart ayından beri kullanıyorum canım ilk kullandığım ay hamile kaldım malesef düşükle sonuçlandı.etkili bi macun olduğunu düşünüyorum pco var bende adetlerim baya düzene girdi
Kızlar adetle birlikte başlanıyor dimi. Bende bidahaki ay kullanmaya başlayacağım. Çok araştırdım faydasını görende var göremeyende. İnşallah bize faydalı olur.
Kızlar adetle birlikte başlanıyor dimi. Bende bidahaki ay kullanmaya başlayacağım. Çok araştırdım faydasını görende var göremeyende. İnşallah bize faydalı olur.
Canım ben 2 ay kullandım maalesef ise aramadi. Ama içindekiler de faydalı şeyler var hayıt var mesela içindekiler yazıyor okumustum ama aynısını aktarda da yaptirabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta içinde ne olduğu var ada çayı var daha hatirlamadigim bı kaç bitki var
Kullandım canım ama bi faydasını göremedim bir süre ara vermiştim bu ay baya bi yükleme yaptım kendime Doktora gittim bu ay tekrardan pcos var sende yumurtaların da tembel gibi dedi ayrıca adetten önce kahverengi lekelenmelerim başlıyodu hep o da luteal faz eksikliğinden olur dedi ben de saraçoğlundan bu rahatsızlıklara iyi gelen şeylere baktım ilaçların yanında bitkisel kürlere başladım. Soğan kürü uyguluyorum sonrasında eşimi aktara göndermiştim aslanpençesi çayı için onun yanında aktardan makren 7 şifa diye bi karışım önermişler içerisinde aslanpençesi, civanperçemi, hayıt otu, incir, bal gibi karışımlar var ondan alıyorum ayrıyeten aslanpençesinin sadece çayını yapıyorum ve klomen kullanmıştım iki tane yumurtam gelişmiş normalde bitane zor olurdu dün ovitrelle vuruldum bakalım sonuç nolcak