- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
-
Siz zaten bununla gebe kalmamış miydiniz yani gebe xegil misiniz su an?Ben pko icin siparişverdim birkaç güne gelir
Evet hamileyim macun kullandigim 2. ay hamile kaldımSiz zaten bununla gebe kalmamış miydiniz yani gebe xegil misiniz su an?
Hamileyken yeniyor mu?Canım benimki bugün geldi 2 kaşık yedim bile
Hayır kullanılmıyor hamileykenHamileyken yeniyor mu?
Hayır adetle birlikte başlayıp 15 gün yedim bıraktım 2. Ayımda hamile kaldım bu eski bir konu karıştirdiniz sanırımHamileyken yeniyor mu?
Ben kullandim kıstım için ve tedavi görüyordum kıstım 2 muane olmaya gittigimde erimişti sabah aksam aç karnına yiyordum bol su yürüyüş ama benim migdem bulanıyor onu yutarkenCikolata kisti olup clife bitkisel macun kullanan varmi
Ne kisti vardiBen kullandim kıstım için ve tedavi görüyordum kıstım 2 muane olmaya gittigimde erimişti sabah aksam aç karnına yiyordum bol su yürüyüş ama benim migdem bulanıyor onu yutarken
Normal kist pkoluyum 4mm bir kıstti , adetlerim duzensizdi biraz düzeldiNe kisti vardi
Kullanıyorum bakalım faydasını gorecek miyim ama adet kanumda çoğalma oldu bunu fark ettimCikolata kisti olup clife bitkisel macun kullanan varmi
Clife ilemi hamile kaldınız ne gibi sorunlarınız vardı hayırlı olsun bu aradaHayır adetle birlikte başlayıp 15 gün yedim bıraktım 2. Ayımda hamile kaldım bu eski bir konu karıştirdiniz sanırım
Evet teşekkür ederimClife ilemi hamile kaldınız ne gibi sorunlarınız vardı hayırlı olsun bu arada
Erken menepoz teşhisi komuldu banada bende deneyeceğim önümüzdeki ay çok sevindim ❤Evet teşekkür ederimbende pko vardı insulin direnci için glukofen kullanıyordum zaten onun dışında tedavilerle olmadı Clife vesile kıldı rabbim
Hadi inşallah senden de hayırlı güzel haberler alalımErken menepoz teşhisi komuldu banada bende deneyeceğim önümüzdeki ay çok sevindim ❤
Yumurta geliştirici hap la kullanılıyormuşkızlar merhaba. ben geçen eylülde düşük yaptım. somra tekrar hamile kalamadım. tahlillerim genel olarak iyi. haziranda klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama olmadı. şimdi adetimin 2.günü. macunu düşünüyorum. bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız? sizce faydasını görür müyüm? ve macunla birlikte bu ay da klomen kullanayım mı yoksa erteleyeyim mi 1 - 2 ay? tavsiyelerinize ihtiyacım var
Pik olduğunda 3 gün daha kullanıp birakiliyormus canımBen de pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar
İkisini kesinlikle kullanmakızlar merhaba. ben geçen eylülde düşük yaptım. somra tekrar hamile kalamadım. tahlillerim genel olarak iyi. haziranda klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama olmadı. şimdi adetimin 2.günü. macunu düşünüyorum. bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız? sizce faydasını görür müyüm? ve macunla birlikte bu ay da klomen kullanayım mı yoksa erteleyeyim mi 1 - 2 ay? tavsiyelerinize ihtiyacım var
Satıcı kullanılabiliyor yazdı whatsaptan sormuştum. Ama bencede tek kullanılsa daha iyiİkisini kesinlikle kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?