• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CLİFE BİTKİSEL MACUN

kızlar merhaba. ben geçen eylülde düşük yaptım. somra tekrar hamile kalamadım. tahlillerim genel olarak iyi. haziranda klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama olmadı. şimdi adetimin 2.günü. macunu düşünüyorum. bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız? sizce faydasını görür müyüm? ve macunla birlikte bu ay da klomen kullanayım mı yoksa erteleyeyim mi 1 - 2 ay? tavsiyelerinize ihtiyacım var

kızlar merhaba. ben geçen eylülde düşük yaptım. somra tekrar hamile kalamadım. tahlillerim genel olarak iyi. haziranda klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama olmadı. şimdi adetimin 2.günü. macunu düşünüyorum. bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız? sizce faydasını görür müyüm? ve macunla birlikte bu ay da klomen kullanayım mı yoksa erteleyeyim mi 1 - 2 ay? tavsiyelerinize ihtiyacım var
Yumurta geliştirici hap la kullanılıyormuş
Whatsap ta sorun herşeye cevap veriyorlar.

İkisini kesinlikle kullanma

Ben de sordum kullabilirsiniz dedi ama klomaneni kullanmayacağım. Psikolojik etkiledi beni ilaç kullanmak. Macunu aldım. Onu kullanacağım ve akışına bırakacağım inşallah

Back