- 6 Şubat 2020
- 105
- 27
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
Cikolata kisti olup clife bitkisel macun kullanan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pko icin siparişverdim birkaç güne gelirCikolata kisti olup clife bitkisel macun kullanan varmi
Bende siparis verdimBen pko icin siparişverdim birkaç güne gelir
Yorumlar çok iyi yönde inşallah bizde hayirli sonuçlar alırızBende siparis verdim
InsallahYorumlar çok iyi yönde inşallah bizde hayirli sonuçlar alırız
Canım benimki bugün geldi 2 kaşık yedim bileInsallah
Benim de bugun geldi canimCanım benimki bugün geldi 2 kaşık yedim bile
Haydi hayırlısıBenim de bugun geldi canim
Haydi hayırlısı
Benim cikolata kistim var evet ilk kullanimimMerhaba kızlar.. Bende kullanmaya başladım tsh 3.8.. Yumurta rezervim az.. Ocakta tüp bebek tedavim başlıyor.. İnş faydasını görürüz kızlar ya.. Sizlerin ilk kullanımı mı? Ve ne sebeple kullanıyorsunuz acaba
Inşallah ise yarar psikoloji de çok önemli ıcini ferah tutBenim cikolata kistim var evet ilk kullanimim
İnş faydasını görürsün.. Macun ile ilgili çok olumlu yorumlar var ama bakalım bende nasıl olcak..Benim cikolata kistim var evet ilk kullanimim
Olumlu sonuclar alir faydasini goruruz insallahİnş faydasını görürsün.. Macun ile ilgili çok olumlu yorumlar var ama bakalım bende nasıl olcak..
Ayy inş.. Acaba ben bunu tok karnına tüketsem olur mu? Aç karnına hem tiroid ilacını içiyorum agır geldi yaOlumlu sonuclar alir faydasini goruruz insallah
Whatsaptan sorun bence zaten cok hizli cevapliyolar benim bu aralar midem biraz rahatsiz icmicem adetimle baslicam onumuzdeki ayAyy inş.. Acaba ben bunu tok karnına tüketsem olur mu? Aç karnına hem tiroid ilacını içiyorum agır geldi ya
Tesekkür ederim canım evet sordum.. Tok karnına da kullanabilirmişmWhatsaptan sorun bence zaten cok hizli cevapliyolar benim bu aralar midem biraz rahatsiz icmicem adetimle baslicam onumuzdeki ay
merhaba siz macun ile mi hamile kaldınızBen de pko için kullanıyorum 10 gündür henüz yazan belirtileri görmedim fakat şuan takvime göre yumurtlama donemindeyim kesmeli miyim devam mı etmeliyim bilemiyorum sordum fakat tam aydinlatamadilar
merhaba evetmerhaba siz macun ile mi hamile kaldınız