• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane vurduktan sonra olusan sislik

Gecmis olsun. bi sekilde ovala acisada öldürmez dimiii. Igneyi cok icerde tutmadan yapmaya calis igneni canim. Hizli yapsan ilac cikiyo yavas yapsan boyle oluyo ortasini yapmak zor ama insallah cok uzatmadan gerek kalmaz bu ilaca.
Cok saol canim. Sabaha boyle devam ederse tup bebek merkezine ugrayip gosterecegim.

Canım ya sen bir dr a görün
Kasamı denk geldi acaba
Bir de bacaktan devam et canim iğneyi yap.aya
Bacaktan yapmak daha zor geliyor bana. Sanki daha cok agriyacakmis gibi. Sabah gidicem galiba tup bebek merkezine. Korktum valla. Esim de tutturdu simdi git diye. O benimle gelemiyor. Ameliyatli. Ben de bu saatte acile tek gitmek istemiyorum. Artik sabaha bakacagim, gecmezse ugrayacagim.

Bacaktan yapmak daha zor geliyor bana. Sanki daha cok agriyacakmis gibi. Sabah gidicem galiba tup bebek merkezine. Korktum valla. Esim de tutturdu simdi git diye. O benimle gelemiyor. Ameliyatli. Ben de bu saatte acile tek gitmek istemiyorum. Artik sabaha bakacagim, gecmezse ugrayacagim.

Bacaktan da kolay canim acımıyor
Hem daha kontrollü yapabiliyorum
Yarın git canim bir göster bakalim
Bende kasa denk gelirse böyle olur diye biliyorum

Peki bi zarari var midir aaba?

Canım biraz okudumda sinire denk gelirse kötüymüş ama sende öyle bie durum yok aşırı bir uyuşma ve hareketsizlik olurmuş aşırı ağrı ve de
Ama sende morarma var yarın dr a gösterirsin için rahat eder

Canım biraz okudumda sinire denk gelirse kötüymüş ama sende öyle bie durum yok aşırı bir uyuşma ve hareketsizlik olurmuş aşırı ağrı ve de
Ama sende morarma var yarın dr a gösterirsin için rahat eder
Karinda bu Tup Bebek icin Igne lerin yapildigi yerlerde Damar sinir olmuyor rahat bolge Bence surekli ayni bolgeye Igne yapildigi icin ama yine de doktora gorunmek en doğrusu.

Benim bildigim damara denk geldiginde bu sekilde morariyor. Ben 220 ghndur kullaniyorum . Arada bende de morarma oluyor

Karinda bu Tup Bebek icin Igne lerin yapildigi yerlerde Damar sinir olmuyor rahat bolge Bence surekli ayni bolgeye Igne yapildigi icin ama yine de doktora gorunmek en doğrusu.

O da olabilir canim benim daha 9. Iğnem
Bende de olabilir o halde
Yarın dediğin gibi rahatlarsın kuzum
Geçmiş olsun

Evet raporlu ama fark cikiyor hep. Sadece 1 tane degilde 5-7 kutu birden almayi sagliyor.mthfr iki gen ve beta fibronejen heterozigot

Kizlar gittim doktora. Onlar da sasirdi goruntuye. Ama gecer dediler. Kremle ovalamami soylediler.

Back