Merhaba arkadaşlar bu clexane iğnesini göbek veya koldan yapan varsa aranızda hamile kalınca nezaman bıraktınız? Ben 3 haftalığım allahın izniyle ama 10. Haftaya kadar şimdilik kullanın dedi doktorum... ayrıca bu ramazan oruç tutma dedi doktorum çok su içmelisin dedi.. aynı durumu yaşayan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar bu clexane iğnesini göbek veya koldan yapan varsa aranızda hamile kalınca nezaman bıraktınız? Ben 3 haftalığım allahın izniyle ama 10. Haftaya kadar şimdilik kullanın dedi doktorum... ayrıca bu ramazan oruç tutma dedi doktorum çok su içmelisin dedi.. aynı durumu yaşayan varmı
Canım ben clexane yi kullanıyorum şu an 10 haftalığım ve doktorum doğumdan 1 gün öncesine kadar kullanacağımı söyledi. Ben de pıhtılaşma sorunu var ayrıca yaklaşık 4 yıl önce bacağıma pıhtı attı yani dvt geçirdim. İşte canım bu yüzden tekrarlamaması için kullanacağız. Sende sorun neydi? Bu arada bebeğin hayırlı olsun inş.
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun canım, bebeğini kaybetmişsin. İnşallah bir daha yaşamazsın bu durumu. Mevlam sabırlar versin. peki sizde hangi mutasyonlar çıktı merak ettim..
Henüz kromozom analizi yaptırmadık canım. Pıhtılaşması ise faktör V de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca çok tşk ederim.
Pıhtılaşma olarak sadece faktör v leiden'mı çıktı. Bende de çıktıda, o yüzden merak ediyorum canım. Tedavi öncesi bir şey kullanmışmıydın? bende negatif tüp bebeklerim olunca pıhtılaşma testi yaptırdım, o zaman öğrendim homozigot faktör v leiden taşıyıcısı olduğumu, o yüzden soruyorum..Henüz bir şey içmiyorum...
Evet canım o pıhtılaşma sonucu. Sen de tedavi öncesi ve tedavi boyunca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?