• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane iğne kullananlar

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
33
Merhabalar Tekrarlayan düşük yaşayanlar ve sonrasında pıhtılaşma sorunu çıkıp clexane iğne kullananlar var mı ? 3 düşük yaşadım ve MTHFR A1298C heterozigot çıktı. Benim durumum fa olup bu ilacı kullananlar var mı ??

Ben canım bende 3 düşük yaptım ve 4. Ye hamile kalırsam eğer iğne coraspirin folik asit ve progestan kullanacağım

İlacı kullanmaya başladıktan sonra neler yaptınız ekstra yasak bişiy var mıydı ? Mesela şu maydanoz ve nane düşüge neden olabiliyor deniliyor kan sulandirdigi için bu igneyi kullananlara da yasak mı ?

Hepsi şehir efsanesi bilime göre. Ama bir süre maydanoz tüketmemek psikolojiye iyi gelir :)
İğneyi her gece yatmadan evvel karından yapıyorsun,Pıhtılaşmayı engellediği için ,uyurken gebelikteki el kol bacak uyuşmasını yok ederek huzurlu uyumanı sağlıyor.
Ekstra bir şey yok çok normal hayatına devam .
Sadece uzun yolculuklarda tercih edilmemeli bence çünkü kan sulandığı için ,herhangi kazada kanı durdurmakta zorlanılıyor veya bir ameliyat öncesi 3 gün iğne bırakıldıktan sonra ameliyat edilebiliyor.
Allaha emanet yani.

Hepsi şehir efsanesi bilime göre. Ama bir süre maydanoz tüketmemek psikolojiye iyi gelir :)
İğneyi her gece yatmadan evvel karından yapıyorsun,Pıhtılaşmayı engellediği için ,uyurken gebelikteki el kol bacak uyuşmasını yok ederek huzurlu uyumanı sağlıyor.
Ekstra bir şey yok çok normal hayatına devam .
Sadece uzun yolculuklarda tercih edilmemeli bence çünkü kan sulandığı için ,herhangi kazada kanı durdurmakta zorlanılıyor veya bir ameliyat öncesi 3 gün iğne bırakıldıktan sonra ameliyat edilebiliyor.
Allaha emanet yani.
Çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın gerçekten. Uyumadan önce yapmak Mantıklıymis valla kipirdamadan uyurum ben çünkü

Çok teşekkür ederim :) içimi rahatlattın gerçekten. Uyumadan önce yapmak Mantıklıymis valla kipirdamadan uyurum ben çünkü

Zaten doktor öyle önerir.
Rica ederim :)
Hiç korkulacak bir şey değil yani ,çok sıradan hayatına devam edeceksin ..
1128025651366-gif.1318298

Zaten doktor öyle önerir.
Rica ederim :)
Hiç korkulacak bir şey değil yani ,çok sıradan hayatına devam edeceksin ..
1128025651366-gif.1318298
İnsan ister istemez endişelendiriyor 3 kayıp olunca ki sonuncusu doktor ihmali yüzünden oldu. Burada da yaşayan benden önce tecrübe eden illa ki vardır diye yazdım :))

İnsan ister istemez endişelendiriyor 3 kayıp olunca ki sonuncusu doktor ihmali yüzünden oldu. Burada da yaşayan benden önce tecrübe eden illa ki vardır diye yazdım :))

Allah inşaALLAH önlemlerinle birlikte sana sağlıklı evlat verecek.
Kalbini ferah tut zamanı gelince anne olacaksın.
a200-1-gif.1318302

Back