• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clexane hakkinda

Ya gercekten ilk defa duydum eskiden eczaci kalfasiydim ve o donemde boyle bir seye rastlamadim ama belki gebelikte bu sekilde kullaniliyordur belkide ama bence baska bir doktora da sor bence ya d ben bugun eczaci arkadaslara sorup sana yine donus yaparim ama canini sikma moralini yuksek tut :) eger suan da calismiyorsan evde booool boool yatmanin keyfini cikar ve uzan
Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bende aldım randevu

bende clexan 0.4 bide coraspin100 kullaniyorum. 8bucuk haftalik oldum agrim basladi korkuyom yine bisey olacak diye. ignenin kapagi actigimda falan damla kayiplarim oluyor hep bi sorun teskil edermi ki ? bende hep etkili olmayacak dusecek korkusu yasiyorum ins. yersiz olur hepimiz saglikli kucagimiza aliriz ins.
cnm bende aynı ilacı kullanıcam inşallah herşey yolunda gider hepimiz için şuanda nasılsın umarım iiyisindir bizlerede umut olursun sevgiler. benimde 2 kez kaybım var bu ay tedavi ile 3. kez hamileliği planlıyorum.

10 kutu kullandim daha 7 kutu kullancam sadece gobekten yapiyorum sabahlari coraspin aksamlari igneyi yapiyorum

cnm bende aynı ilacı kullanıcam inşallah herşey yolunda gider hepimiz için şuanda nasılsın umarım iiyisindir bizlerede umut olursun sevgiler. benimde 2 kez kaybım var bu ay tedavi ile 3. kez hamileliği planlıyorum.
iyiyim suan 13.haftam bitecek. en son iki hafta once gordum bebegimi hersey yolundaydi cok sukur. hepimiz bukez saglikli sekilde kucagimiza aliriz ins.

Back