Cleocin vajinal krem kullanan var mi

Buketsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
66
27
38
30
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim hamile kalamiyorum. doktor enfeksiyon var dedi antibiyotik ve cleocin vaj.krem verdi kremi uyguladım gece. sabah kalktığımda da idrarla geri geldi az bir miktarı sizce normalmi... Birde bu kremin etkisi nedir acaba kurutur mi iltihabı şimdiden teşekkür ederim...

Ben de kullanmıştım enfeksiyon için. İyi bir kremdir düzenli kullanın antibiyotiğinizi de aynı şekilde. Ama keşke bi kültür alıp sonucuna göre size ilaç yazsaydı. Benim de ilk doktorum kültür alıp bakmayıp kafasına göre ilaç yazdığı için tedavi süreci uzadı. Bir de bu süreçte eşinizle ilişkide bulunmayın. Sonrasında da korunun. Bazı enfeksiyonlar eş tedavisi olmadığı zaman da yenileyebiliyor. Geçmezse eşiniz de gözüksün doktora. Geçmiş olsun

Sabah tuvalete çıkınca gelmesi normal içerden akıyor sadece gece boyunca kremin orda kalması önemli etki göstermesi için

Çok teşekkür ederim ya kafama çok takılmıştı kullanmaya devsm ediyim ozaman

O zaman krem bitene kadar ilişki olmayacak doğru mu anladım

Çok teşekkür ederim ya kafama çok takılmıştı kullanmaya devsm ediyim ozaman
Kullanın kullanın yarıda keserseniz etki etmez. Çok aşırı bi yan etki görürseniz o zaman da doktorunuza danışın.

O zaman krem bitene kadar ilişki olmayacak doğru mu anladım
Evet hem krem hem antibiyotik bitene kadar. Ama bence hazır tedavi sürecindeyken eşiniz de doktora gözüksün. Ondan size geçme ihtimali olabilir o yüzden tedavi bitse de tekrarlama olabilir riske atmayın kafanız rahat olsun hem

İnşallah faydasını görürüm ve bebek sahibi olabilirim çok teşekkür ederim

İnşallah faydasını görürüm ve bebek sahibi olabilirim çok teşekkür ederim
Daha 6 ay olmuş hem çok da stres yapmayın bebek olsun diye kendinizi yıpratmayın. Stres yaptıkça iyice olmaz. Ama biliyorsunuz bebekleri tek kadınlar yapmıyor bazen erkekten dolayı da bebek olmayabiliyor. Daha da hamilelik olmazsa ikiniz detaylı bi kontrolden geçersiniz. Sabırlı olun siz sağlığınıza da dikkat edin olur inşallah

Ay çok sağol haklısın rahatladım biraz Allah razı olsun

inşallah rabbim olmayanlara da versin

Konunun üzerinden geçmiş ama hanımlar buralardaysanız...
Ben de bu kremi kullandım 1 gün yumurtlama günüme yakın olduğu için doktor 1 gün kullan bırak sonra tekrar kullanırsın dedi. Kremi kullandığım günün sabahı ve 2 gündür daha kanama başladı sizin de başınıza geldi mi kullanırken

Merhaba banada verdi doktor henüz kullanmaya başlamadım tedirgin oldum siz ne için kullanıyorsunuz paylaşmak isterseniz

Merhaba banada verdi doktor henüz kullanmaya başlamadım tedirgin oldum siz ne için kullanıyorsunuz paylaşmak isterseniz
kusura bakmayın uzun zamandır girmiyorum sayfaya. Benim rahimde yara vardı onun için vermişti doktor. kullanmaya devam ettim bi sıkıntı olmadı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…