Tilbe_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2014 888 1.618 133 21 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Tilbe_ #1 Arkadaşlar bi yakınım clemency color saç boyasını önerdi. Renk skalası da baya bi genişmiş. Kullanıpta memnun kalanlar veya kalmayanlar fikirlerini yazabilirler mi? Bende kullanmak istiyorum :) Fikirlerinize ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bi yakınım clemency color saç boyasını önerdi. Renk skalası da baya bi genişmiş. Kullanıpta memnun kalanlar veya kalmayanlar fikirlerini yazabilirler mi? Bende kullanmak istiyorum :) Fikirlerinize ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum
redheaddd Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Haziran 2018 26 2 36 27 23 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Tilbe_ #2 Ya ben de bakır kırmızı rengini oluşturmak için düşünüyorum bu markayı hem doğal yakmaz zarar vermez hem de renk skalası geniş .
Ya ben de bakır kırmızı rengini oluşturmak için düşünüyorum bu markayı hem doğal yakmaz zarar vermez hem de renk skalası geniş .