• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue kullanan varmı

SUDENAZXXX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
192
6
96
42
İzmir
Merhaba arkadaşlar ya birşey soracağım bugün clearblue gebelik testini denedim ve adetime 4 gün var ama artı işareti belirdi açıklamaları hep ingilizce olduğu için anlayamadım tam olarak hamilemiyim değilmiyim ama artı işarti belirdi ilk kutuda diğerinde eksi işareti kullanan varı daha önce

canım bu testler clearblue nin ve pozitif
+ olanlar pozitiftir verdiğim linkden inceleyebilirsin a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html

1001809axq8.jpg

061106test1pmwf0.jpg

canım hepinize çok teşekkür ederim inanılmaz bir duygu eşimle iki gündür uyuyamıyoruz bile sevinçten hayırlısı işallah Allahım sağ salim kucağımıza almaya nasip eder.Ve tüm herkese Allahım hayırlısını nasip etsinn...arkadaşlar yinede yarın kan testide yaptırmaya gidiyorum onun sonucunuda öğrendikten sonra yine sizlerle paylaşırım.

Merhaba Sudenaz bende bugun ogrendim evde clearblue nun testini yaptim benim test digital idi ve ekranda pregnant yazisi belrdi cok ama cok mutluum bende insallah yain kan testi yaptircam ordada pozitif cikar.yarin guzel haberler veririz ikimizde:)

bende dün clearblue aldim ve kullandim ,nicht schwanger yaziyordu.yani halime degilim adetimse ayin 8.de

sudenaz,bence hamilesin ümitlendirmimde

sudenaz ve nutella ikinizide tebrik ederim :)

nutelleusa canım tebrik ederim rabia01 canım sanada çok teşekkür ederim lütfen moralini bozma sende Allahım hayırlı zamanda naip etsin sonuç şu an olumsuz olabilir ama üzülme herşeyin bir vakti saati vardır ve herşeyde bir hayır vardır canım yakın zamana inanıyorumki seninde güzel haberlerini alacağız canım

arkadaşlar ben de de var clearblue adetime 3 gün var cesaret edemiyorum test yapmaya, 1,5 senedir hep tek çizgi gördüğüm için artık deneyemiyorum bile :(

kızlar bugün sağlık ocağında da idrar testi yapıldı ve sonuç aynı çok şükür hamileyim yarın sabahda kan tahlilim var onun sonucuda öğreneyim mutlaka paylaşacağım sizlerle

kızlar bugün sağlık ocağında da idrar testi yapıldı ve sonuç aynı çok şükür hamileyim yarın sabahda kan tahlilim var onun sonucuda öğreneyim mutlaka paylaşacağım sizlerle

suna tebrik ederim canim darisi bizim basimiza a.s.

heberlerini bekliyoruz :)

bende 1 saat sonra test yapcam bakalim ne cikicak yine negativ cikmasindan korkuyorum:delphin:

arkadaşlar size birşey soracağım peki ilk ultrasona ne zman gitmem gerekir ben pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum yoksa daha beklemem gerekir mi .

Öncelikle tebrikler canım, bence vakit geçirmeden doktora git. Onlar hemen ultrasonla bakıyorlar kesenin içinde bebek oluşmuş mu oluşmamış mı diye. İlk andan itibaren ultrasonla kontrol ediyorlar eğer çok erken safhadaysa sonra bir daha çağırıyorlar kalp atışını duymak için vesaire...
o yüzden belli bir başlama zamanı yok. Haydi hayırlı olsun a.s.

kızlar bende aldım.dijital olanından.bugün 27.gün.kullanan var mı.

clearblue kolay hamilelik monitörünü kullanıyorum.bu ay yumurtlamam geç oldu.15.-17.gün aralığında oldu.monitör daha adet uyarısı vermedi.dijital gebelik testi ne zaman yapayım

merhaba bayanlar bugun dijital test aldım çıkan sonuç artıyada benziyor eksiyede yardımcı olabılecek varmı

Back