• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cleanblue ile adetten once hamile oldugunu ogrenen var mi

Minesuu

Kun fe yekun.. 👩‍👧‍👧🙏
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
5.046
5.752
198
kizlar adetime 5 gun var yumurtlama doneminden beri hani 15 gundur kasiklarim ve goguslerimde agri var. sizce hamilemiyim. cleanblue digital aldim yarin sabah denicem ama korkuyorum cokta mrk ediyorum. kullanan varmi. hamile cikmayip. sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi guvenilirmi :KK43:

Cnm bn normal gebelik testi ile 5 gün önce öğrenmiştim

normal gebelik testinde hic bisiy cikmadi cok uzgunum :(

insallah canim. kimse cleanbkue kullanmadi mi yaa :(

reglime 8 gün var.. gün içinde idrarla yaptım.. sabah yaptığım daha belirgin ama fotosunu düzgün çekemiyorum.. var mı olur mu ne dersiniz? sonuç 5 dk içinde çıktı

Eklentiler

• 12166413_1642384719311705_1862220388_n.jpg
    12166413_1642384719311705_1862220388_n.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 393
orda ikinci cozgi var gibi gorunuo ama sonuc cizgisinin altinda cikmamis. ama bence hamilesin insallah haber etmeyi unutma

sabahki testimdeki çizgi t nin altında ve daha belirgin ama foto çekemedim bi türlü.. ele alır almaz farkediliyor.. inşallah vardır.. bir oğlum var ve geçen sene bu zamanlarda dış gebeliğimi sonlandırdık.. inşallah tekrarını yaşatmaz rabbim..

insallah cnm. Allah isteyen herkese versin. hamilesin sen buyuk ihtimalle bi kan testi falan yaptir

İlk hamileliğimde eşimin ısrarıyla adete 4 gün kala normal ucuz testlerden yapmıştım gayet belirgin iki çizgi çıkmıştı inanamamıştım. Clearblue dijital ile yaptım sonra onda da çıkınca inandım :) fotosu duruyo hatta
Geç döllenme olmadıysa yanılma payı olmuyomuş onların canım

yarin sabah denicem ama cok korkuyorm. bir suru para verdim bide keske poZitif ciksa :(

yarın sabah ben de test yapıcam bakalım ne çıkacak.. rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla.. ben eğer hamileysem bu seferde inşallah dış gebelik değildir diye dua edicem.. ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim sanırım.. testlerim önce koyulaştı sonra silikleşti bir hafta adet gecikmesiyle regl oldum.. kısmet de varsa olur..

Insallah hamileyizdir. sen de bi degisiklik falan var mi gosgus agrisi kasik agrisi v.s

normal gebelik tetsiyle adete 5 gun kala silik cizgi iki gun sonra koyulasmiti adete 2 gun kala da clear blue digitalle kesinlesmisti sonra zaten kan vermistim resimleri de ekledim insalla hamilesindir

Eklentiler

• 20150420_194959.jpg
    20150420_194959.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 477
  • 20150422_083258.jpg
    20150422_083258.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 417
  • 20150423_153322.jpg
    20150423_153322.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 369
reglime 8 gün var.. gün içinde idrarla yaptım.. sabah yaptığım daha belirgin ama fotosunu düzgün çekemiyorum.. var mı olur mu ne dersiniz? sonuç 5 dk içinde çıktı
ben bunda cizgi goremedim canim ya moralini bozmak istemem ama yeni yapcagin testi de koyarsin koyulasma varsa zaten bebisin seninledir

yaptim eksi isareti cikti adetime 4 gun var ya ya 5 gun :( cok uzulduk esimle ama yumurtlama don. iliskiye girdigimizden itibaren kasiklarim ve goguslerim agriyor anlayamadim. adetimi beklicem :(

Dün eşimin isteği üzerine test yaptım ama yine negatif çıktı:KK43: çok çanım sıkıldı:( halbuki bir haftadır birçok gebelik belirtisi yaşıyodum. :KK43: ne kadar şartlandırmak istemesimde kendimi şartlandırmışım demekki :KK43: bu arada bata 2 gün var . Aldığım gebelik testi fortune adet sonrası testiydi. yinede hamile olma olasılığım varmı kızlar ?

Dün eşimin isteği üzerine test yaptım ama yine negatif çıktı:KK43: çok çanım sıkıldı:KK43: halbuki bir haftadır birçok gebelik belirtisi yaşıyodum. :KK43: ne kadar şartlandırmak istemesimde kendimi şartlandırmışım demekki :KK43: bu arada bata 2 gün var . Aldığım gebelik testi fortune adet sonrası testiydi. yinede hamile olma olasılığım varmı kızlar ?
insallah cnm hamilesindir. kan testi yaptir istersen ya da bekle adet gununu. bemim umudum kalmadi hic.

Back