Clean lite lazer epilasyon

lilaydam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
8
0
25
5 seanstır gitmeme rağmen gözle görülür bir sonuç alamadım ve bana diode lazer olduğunu IPL olmadığını söylediler ama internetten baktığımda IPL yazıyor bu cihazla lazer epilasyon olan var mı varsa tüylerinin durumu hakkında bilgi verebilir mi lütfen

bu cihazla 6. seansımı bitirdim 4 seansım daha kaldı şimdilik büyük oranda bi azalma hissediyorum. Daha önce ipl ve alexandrite yi tecrübe etmiş biri olarak ben memnunum açıkcası. Buz lazer diode diye biliyorum bana da söylenen o ben sonuca bakıyorum memnunum şimdilik. Bir de epilasyonu yapan kişi de bitiyor olay o çok önemli

bu cihazla 6. seansımı bitirdim 4 seansım daha kaldı şimdilik büyük oranda bi azalma hissediyorum. Daha önce ipl ve alexandrite yi tecrübe etmiş biri olarak ben memnunum açıkcası. Buz lazer diode diye biliyorum bana da söylenen o ben sonuca bakıyorum memnunum şimdilik. Bir de epilasyonu yapan kişi de bitiyor olay o çok önemli
Cihazda yoğun ışık saçılımı oluyorsa o cihaz IPL yani clean lite IPL maalesef inşallah başkaları bu yazıyı görür de en azından bu sayede kandirilmaktan kurtulmuş olur ışık odayı aydınlatacak kadar yoğunsa IPL dir net.

X