Sivilceli Ciltler Clean & Clear Advantage Akne Jeli kullanan ? :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
3 gun olcak kullanmaya baslayalıı.sıvılcelerım ındı gıbı ve cıldı matlastırıo gercekten.ama sıvılcelerı hmen yok etmelıydı

3 gun olcak kullanmaya baslayalıı.sıvılcelerım ındı gıbı ve cıldı matlastırıo gercekten.ama sıvılcelerı hmen yok etmelıydı

hımm .teşekkür ederim. ileriki günlerde bilgilendirirsin demi beni sorduğum bi yerde bana sebamed in sivilce jelini önerdiler . acaba hangisi daha iyidir

bılmıorm sebamedı de clean clear daha iyidr heralde ustunde nemlndırıcı dıo ama sıvmsı,ılac surduğundee hafıften yakar ya bole aynen ole oluoo =) 1 hftaya alırım sonucc sanırımm solerm tabıkı

ben clean and clear kullanalı tam 1 yıl oldu çok memnun kaldım kesinlikle çok büyük etkisi var. paketin arkasında günde 1 defa kullanın diyo ama ben 2 kere kullanıyorum bi zararını görmedim fakat oldukça sivilceli bi cildim var çünkü =) birdee bu advantage jel şeklinde olan yani iltihaplı sivilcelerde kullanmak için diğer içinde mavi partiküller bulunan ise sadece siyah noktalara faydalı çünkü tam aksine sivilceleri patlatıp dağıtabildiğinden tavsiye edilmiyo =)

teşekkürler canım bende çok sivilce yok ama tek tük çıkıyor bazen . onun için alamayı düşünmüştüm . alıyım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…