Sivilceli Ciltler Clayox kil maskesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben gecenlerde garnierin jelini aldım hiç bir halta yaradıgı yok suratımı berbatlastırdı iyice ah elim kırılsaydıda almasaydım:eek:klava: bak nemlendiricisiyle toniginide aldım memnunum onlardan yetmezmiş gibi peelinginide aldım kampanya var diye kil kil kil diyorum baska biiş demiyorum...senağlama

bende loreal pure zone un serisini almıstım suratım pütür pütür olmustu benm cildim kuru mesela 2 kere kullandım yuzumden yag fıskırıodu resmen onune gecemedim sivilcelerimin kabus gibiydi,hepsi duruo simdi nemlendiricisi toniği yıkama jeli falan kesinlikle kullanmıorm,avonun karma ciltler için serisini aldım köpüğü toniği nemlendiricisi onlardan cok memnunum yaglandırmadan yumusacık yaptı yuzumu.bide haftada 2 gun kil maskesi yapıorm.. bu kadar,siyah noktam hiç kalmadı,5. kez yaptım dun,sivilcelerimde sadece kabuk kabuk oldu dokuluo..gercekten bu kil mucizevi bişey..!!!

Kızlar merhaba bu kil normal aktarlardan aldığımız şu normal yeşil kil mi acaba. Yani farklı mı değil mi bu.

farklı canımm...normal kil bende sivilce yapıyo......bu inoganik kil diye satılıyorr..kutu içinde yeşil krem gibi...... kayseride yapılıyorrrr..telefon edince kapıya kadar getiriyorlar......bunu kullanıpta sivilcem geçmedi diyen olmaz bence....haftada 2 defa 2 ay kullanın sivilce falan kalmaz kızzlar benden demesiiiiiiii......

farklı canımm...normal kil bende sivilce yapıyo......bu inoganik kil diye satılıyorr..kutu içinde yeşil krem gibi...... kayseride yapılıyorrrr..telefon edince kapıya kadar getiriyorlar......bunu kullanıpta sivilcem geçmedi diyen olmaz bence....haftada 2 defa 2 ay kullanın sivilce falan kalmaz kızzlar benden demesiiiiiiii......

Kesin çözüm diyorsun yani. Peki canım fiyatı ne kadar bunun. Sen kaça alıyorsun. Birde bi daha çıkmıyo mudelikafadulden

sürekli kullanmak lazımm haftada 2 defa.....gözenek temizliyooo sivilce çıkmasını önlüyorrrrrrr........cildi berrak gösteriyoo......CLAYOX YAZ SıTESıNı ıNCELE SENDE....

ben dermokil kullanıdım akneli ciltler için ve çokk memnunum sivilcesi olan ve uzun zamandır geçmeyen arkadaslarıma onerdim sizlerde deneyın gercekten pişman olacağınızı sanmıyorum akneli ciltler için olanını

Evet clayox kil maskesini deneyenler hep memnun kalmış.Kastamonu'da Pınarbaşı ilçesinde bulunan Valla kanyonundan çıkarılıyor.

arkadaslar ben kil maskesi daha once kullandım ama faydasını gormedim,artık sivilcelerim ve siyah noktalarım tak etti ve belki bu sefer diip tekrar basladım,yanaklarım siyah noktadan gecilmezdi,dun gece mucizevi bi sekilde 2 adet siyah noktam kaldıını gordum ve ben bile inanamadım hatta onlarıda temizleyiverdim :) cenemde falan hiç siyah noktam kalmadı,gozeneklerim sıkılasmıs falan cok mutluyum,inşş sivilcelerimden de izlerinden de kurtulucam burdan bi formul aldım onu yaptırıcam yarın.ben kil maskesini gonul rahatlıgıyla ve siddetle tavsiye ediorm,ama ben aktardan almadım kozmetikten aldım adı da yanılmıosam dermokil bole hasır bi torba içinde fiyatıda uygun zaten kullan kullan da bitmio :) deneyin mutlka öpüorm herkesi..

bende dermokil almayı düşünüyordum bakalımm teşekkürlerolumunekankayizsmile

X