Sivilceli Ciltler Clayox kil maskesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
seni takip ediyormuş gibi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile3

kil maskesi ben de kullanmayı düşünüyorum... avondan sipariş verdim ama daha gelmedi...
bu maskeyi kullanmadım ama kil maskesi kullanmak istiyorum...

belki daha sonra deneyebilir... kullanan var mı ?

sen kullanıyorsun sanırım bir arkadaşa tavsiye ettin çünkü ; nasıl ?

Bence avon alma Öyle kozmetık ÜrÜnler bende sıvılce yapıyor canım...benım cıldım yaĞlı ve hassas vede beyaz tenlıyım.....ben kullanıyorum Çok gÜzel.....bıde haftada 1-2 suna dumankayanın peelıngını yapıyorum harıka... Bebek gıbı yapıyor cıldı.....

Sen neler kullanıyorsun cıldın nasıl yaĞlı mı -kurumu - aknelı mı .......bıraz bahsedermısın canım.............

benim akne sorunum vardı canım... roaccutane tedavisi gördüm 3 sene önce... uzun zamandır çıkmıyordu... ama bu aralar çene bölgemde yine ağrılı sivilceler çıkmaya başladı... bazen dışa çıkmadan iniyor ama tabii daha sonra aynı yerde yine çıkıyor...

açıkçası doktora gitmeye fırsatım olmadı...
bir süre kkdaki maskeleri denedim... hassas bir cildim var... hazır kil maskelerinden kullandım birkaç kere ama düzenli değil...

temizleme jeli - tonik - krem düzenli kullanırım... diadermine kullanıyordum bitince temizleme jelini acnevit olarak değiştirdim...
yakın zamanda doktora gideceğim... bakalım ne diyecek...

Avon- loreal- nıvea gıbı kozmetık ÜrÜnler kesııııııın bellı bır sÜre sonra akne yapıyo........ Yanı cılt kusuyo...... Senınde Öyle olmuŞŞŞ...... Dıkkat et cıldıne bÖyle ÜrÜnler kullanma..............

Senİn kullandıĞın ÜrÜnden olmuŞŞ kesİn canım... Doktora gİt oda Öyle dİyecek bence.......ama sen aknevİtİn serumunu kullanmamıŞsın canım asıl İŞlevİ yapan sİvİlceyİ geÇİren ozaten.......sİyah noktalar İÇİn mutlaka peelİngde yap.......bİzİm gİbİ cİltler dÜzenlİ bakım yapmazsa sİvİlceden kurtulamaz........ Clayox maskede sÜpeeeeeeeer sİyah nokta sİvİlce cİldİnde yaĞlılık bırakmıyo ......... Bence araŞtır canım.............

senin yaptığın peeling nasıl canım...

arkadaslar ben kil maskesi daha once kullandım ama faydasını gormedim,artık sivilcelerim ve siyah noktalarım tak etti ve belki bu sefer diip tekrar basladım,yanaklarım siyah noktadan gecilmezdi,dun gece mucizevi bi sekilde 2 adet siyah noktam kaldıını gordum ve ben bile inanamadım hatta onlarıda temizleyiverdim :) cenemde falan hiç siyah noktam kalmadı,gozeneklerim sıkılasmıs falan cok mutluyum,inşş sivilcelerimden de izlerinden de kurtulucam burdan bi formul aldım onu yaptırıcam yarın.ben kil maskesini gonul rahatlıgıyla ve siddetle tavsiye ediorm,ama ben aktardan almadım kozmetikten aldım adı da yanılmıosam dermokil bole hasır bi torba içinde fiyatıda uygun zaten kullan kullan da bitmio :) deneyin mutlka öpüorm herkesi..

Kılın cılde faydası Çooktur......... DÜzenlı kullanmak Çook Önemlı haftada 2 mutlaka yapmak lazım........bızımle yorum paylaŞtıĞın ıÇın saĞol canım........

hiçççççç bırakma düzenli olarak kullanmaya devammmmmmm.... bide bişey sorcam çevrende aknevit serumm kullanan oldumu...........

aynen canım hiç bırakmıcam .. :):) yok ben ilk defa biraz önce okudum burda akneviti yeni duydum yani,eger faydalıysa bende kullanmak isterim.. her bulduum seyi yuzume surer oldum ama :):)

o kadar çok duydum ki kesin gecirir falan ama olmuyo ya guvenmıyorum artık urunlere simdi sadece biberiye sabunu kullanıyorum 2 3 ay baska bişey kullanmak istemiyorum

bende bi temizleme köpüğüm var bi de kil maskesi yapıorm,burdan da bi formül aldım işte tonik gibi sadece bunları kullanıcam.ama temin edebilirsem aknevitte kullanmak isterim.. tesekkurlerr...

X