CK euphoria hakkında

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kızlar uzun zamandır yeni parfüm arayışı içindeyim. geçen denedim euphoria grçekten çok hoş kokuyor bğendim ama kalıcılığı nasıl dünya kadar para sonuçta 1-2 saatte uçacaksa değmez. kullananlar yorum yapabilir mi?*

cnm harika bi seçim yapmışsın..evt kesinlikle çok kalıcı bi parfüm yani bazı kokular kiminin tenine uymaz uçar ama bu kalıcı bi koku sanırım sendede kalıcı olur sen yinede sık bigün dolaş bak bakalım ama kokusu çok güzel ve peşinden dolaşan bi koku oyüzdende kalıcı olucana ve herkesin sorucana eminim..iyi günlerde..

Çok ağır bir koku, bana biraz erkeksi geldi, yaz için pek uygun değil sanki :umursamaz:

hiç anlamıyorum o kokunun nesini beğeniyorsunuz... son derece ağır ve bayık...
blossom olsa neyse.. ama diğerini insanlar neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum cidden..

Tatlım bence çok güzel ve kalıcı bi koku, yaz için biraz ağır olsa da çok az sıkıyorum öyle kullanıyorum. Bu arada euphoria nın birden fazla çeşidi var en güzeli en son çıkanı diğerleri pek güzel değil. :umursamaz:

ben kullanıyorum cok güzel bi koku.fazla sıkmazsan yaz için baymaz.bence daha ne ağır kokular var.ayrıca kalıcı...tavsiye ederim

canım ben ck eternıty kullanıyorum harıka otesı dıyebılırım cok az sıkıyosun resmen yapısıyo ustune cıkmıyoo esımde erkegını kullanıyo kesınlıkle tavsıyem

Aldım ama pişmanım açıkçası...Tenime pek gitmedi ben beyaz tenliyim kalıcı da olmadı malesef.Bir de ilginç olarak babam,erkek kardeşim ve çevremdeki erkek arkadaşlarıma sordum( burası biraz garip oldu yani arkadaşlarım ama cinsiyetleri erkek :kedi: ) sanki erkek kokusunu andırıyor ağır ve erkeksi bir koku dediler...Bunlar yorumlar,teninizde deneyin yakışıyorsa alın bence...:1hug:

euphoria yı aldım kullanıyorum kokuyu beğendim aslında bekledikçe daha güzelleşiyor ama sorun şu ki kokmuyor. kimin dibine kadar sokulup parfümüm nasıl diye sorduysam çok hafif geliyor kokusu anlaşılmıyor ya da kokmuyor diyor. sanırım benim tenimde durmadı.

Kızlar havalimanındayım o nedenle sürekli freeshopta binbir türlü parfümün kokusuna bakmaktayım.
Vazgeçemediğim parfümlerin arasında euphoria. Çok kalıcı kıyafetlerimi yıkadıktan sonra bile geçmediği oluyor.
bir de 1 million ın bayanı harika gerçekten.
Tavsiye ederim.

ben kullanıyorum çok memnunum kızlar. Euphoria nın Crystalline olanı var o da çok hoş. Ben internetten alıyorum. Orjinal değil ama şişesi ve kokusu aynı. arkadşlarıma da aldım bu siteden. siz de bakmak isterseniz adresi makyaj-malzemesi.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…