CK DEĞERİ

AS17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
6
0
28
Merhaba arkadaşlar,

1.5 yaşında oğlumun kan tahlilinde ALT AST değeri yüksek çıktığı için CK değeri keratin kinaz a bakıldı ve 7000 çıktı ve direk doktorumuz DMD genetik testi istedi. CK değeri yüksek çıkıp herhangi bir hastalığı olmayan varmı yada tedavi edilebilecek bir hastalığı çıkan varmı

Kardiyolojik muayenemiz temiz çıktı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

1.5 yaşında oğlumun CK değeri 7000 çıktı ve direk doktorumuz DMD genetik testi istedi. CK değeri yüksek çıkıp herhangi bir hastalığı olmayan varmı yada tedavi edilebilecek bir hastalığı çıkan varmı
Kreatin kinaz'dan bahsediyorsunuz sanirim.
Ne yasadiniz da kreatin kinaz bakildi? Bu deger kalp krizinde de yukseliyor, beyin hasarinda da ya da vücudun savastigi bir hastalik oldugunda da, yuksek cikabildigi bircok konu var.

Kan tahlilinde ast alt değeri yüksek çıktı detaylı test yapıldı ve ck değeri keratin kinaz değeri yüksek çıktı ve kardiyolojiye muayene olduk sorun çıkmadı beyin hasarı vb bişey çıkmadı

Kan tahlilinde ast alt değeri yüksek çıktı detaylı test yapıldı ve ck değeri keratin kinaz değeri yüksek çıktı ve kardiyolojiye muayene olduk sorun çıkmadı beyin hasarı vb bişey çıkmadı
Karaciger degerlerinde sorun çıkınca bakilmis tamam ama siz neden kan tahlili aldirdiniz? Atiyorum cocuk dustu kafasını mi vurdu, bi anda yapabildigi hareketleri yapamaz hale mi geldi? Ne yaşadınızda doktora gittiniz?

1.5 yaş aşısı için kan tahlili istemişti aile hekimimiz oğlumda 1.5 yaşına 1 ay kala iştahsızlık yaşadı ve bende o yüzden çocuk hekiminden kan tahlili istedim

1.5 yaş aşısı için kan tahlili istemişti aile hekimimiz oğlumda 1.5 yaşına 1 ay kala iştahsızlık yaşadı ve bende o yüzden çocuk hekiminden kan tahlili istedim
Değeriniz nasıl suan düştü mü acaba çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır

X