CK DEĞERİ /KERAİTİN KİNAZ NOLUR BAKIN YARDIMMMMM!

calayerozge

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
44
20
31
Allah rızası için yardımcı olunnn. Bu ck(keraitin kinaz) yüksekliğinde illaki ölümcül, tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir kas hastalığı mı oluyor sonucunda ? Tedavisi olan bir hastalık olamaz mı ? Nolur bişey söyleyin

Canim googleden bakdim nedir diye , kimin icin yapildi bilmiyorum ama kanda o degerin yuksek cikma ihtimalleride varmis, agir egzersiz , dusme yaralanmalarda yuksek cika bilirmis belki boyle bi durum varidir diye yazmak istedim

Canim googleden bakdim nedir diye , kimin icin yapildi bilmiyorum ama kanda o degerin yuksek cikma ihtimalleride varmis, agir egzersiz , dusme yaralanmalarda yuksek cika bilirmis belki boyle bi durum varidir diye yazmak istedim
5 yaşındaki oğlum 3 aydır düşmüyor 4 kez tekrarlandı . Sonunda emg çekilecek birdahaki ay . Allahım evlatlarımı bana bağışlasın . Biri 5 yaşında diğeri 7 aylık ikisininde yüksek çıktı

Ast alt değerleri nasıl onlar da yüksek mi? Çocuğunuz yürürken koşarken zıplarken devamlı düşüyor ya da çok çabuk yoruluyor mu? Ck değerinin yüksek olması tek başına kas hastalığının belirtisi midir bilemiyorum ama bu değerler genelde DMD hastalığını işaret eder bildiğim kadarıyla ama ast alt ck yüksek çıkar ve bahsettiğim belirtiler de olur

Alt ast degerleri karaciger enzimlerinin gostergesi sanirim , calpol bile icseler oynamalar oluyor sanirim tam bi bilgim yok ama oyle demisdi sanki dr muz

Ast alt normal . Çok aşırı aktif bir çocuk ama evet düşen bir çocuk. Duruma göre çok yoruldum diyor ama oynarken falan hiç yoruldum demiyor. Bir yerden bir yere yürürken yoruluyor sadece . Normalde bıraktığımız zaman abartmıyorum akşama kdar oynar gıkı çıkmaz . Merdiven inip çıkması falan gayet normal .

Bebeğimde yüksek çıktı bu değerler siz ne durumdasınız şu an
Çok çok geçmiş olsun öncelikle bizim genetik testi temiz çıktı şükürler olsun emg de çekildi onlarda iyi çıktı . 6 ayda bir kontrol olucak dmd bmd yok fakat farklı bir kas rahatsızlığı da olabilir. Gözlem altında olcak eğer 6 ay sonra tekrar yüksek çıkarsa başka gen testleri de yapılacak ama şuan herhangi bir sorun yok çok şükür. Bir de benim eşimin kas yapısı biraz iri küçükken doktorlar ona kas iriliği mi kas büyümesi mi ne var demişler o gün doktora böyle birşey olabilir mi diye sorduk doktor da mümkün tabi olabilir o da diye cevap verdi. Sizin değer aralığınız ne çok mu yüksek ?

Bilmiyorum ki çok mı yüksek? Henüz doktora gidemedik hafta içi gideceğiz. CK 270 alt ast 50 küsür çıkmış bir ay öncekinde de alt ast aynı ck ilk defa bu ay bakışdı

Bilmiyorum ki çok mı yüksek? Henüz doktora gidemedik hafta içi gideceğiz. CK 270 alt ast 50 küsür çıkmış bir ay öncekinde de alt ast aynı ck ilk defa bu ay bakışdı
İçinizi ferah tutun çünkü bu değer enjeksiyonla düşüp kalkmayla gribal enfeksiyonla bile yükselen bir değermiş . Değer de çok yüksek değil gibi doktorun bize dediğine göre söylüyorum . İnşallah temiz çıkar sağlıklıdır bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…