Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Çizmeyi çıkarayım, sedye kirlenmesin" Türkiye'yi ağlatan o görüntüler
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?az önce denk geldi bi yerde bu video. daha videoyu açmadan Çizmeleri çıkarayım mı ? Sedye kirlenmesin. başlığını görünce gözümden yaşlar geldi
açıp izleyince hüngür hüngür agladım. şimdi tekrar izledim yine aynı şekilde içim parçalandı..
bu nasıl bi ötekileştirilme.. hayatı boyunca aşağılanma psikolojisiyle yaşayan bi insan..
Allah'ım.. nasıl derinden sızladı kalbim böyle..
senin ayıbın değil, senin çizmelerinden daha kirli yüreklerin ayıbıı koca yürekli adam sen çok yaşa...
açıp izleyince hüngür hüngür agladım. şimdi tekrar izledim yine aynı şekilde içim parçalandı..
bu nasıl bi ötekileştirilme.. hayatı boyunca aşağılanma psikolojisiyle yaşayan bi insan..
Allah'ım.. nasıl derinden sızladı kalbim böyle..
senin ayıbın değil, senin çizmelerinden daha kirli yüreklerin ayıbıı koca yürekli adam sen çok yaşa...
katılıyorum, ye kürküm ye ve mevkii dünyasının sonucu
ye kürküm ye diyince diger konudaki bir üyenin cumlesi aklıma geldi cok begenmistim.
"Bu zamanda isci olmayacaksin. Bu zamanda calip cirpacaksin. O zaman degerin ayagindaki yirtik coraplarinla degil, kolundaki saat ile olculur. "
Onun yüreğinin temizliği yeter şu koca kirli dünyaya....
Eki Görüntüle 1113630
Daha ne yurekler var gizlenen rakamlar bunun yarisi diyor somadaki arkadasim siz tvden 17 yi duyarmen biz100 u gecmistik diyor. Olulerimzi bile sakliyorlar yarali gibi cikariyorlar
Daha ne yurekler var gizlenen rakamlar bunun yarisi diyor somadaki arkadasim siz tvden 17 yi duyarmen biz100 u gecmistik diyor. Olulerimzi bile sakliyorlar yarali gibi cikariyorlar
evet bunu bende duydum babamın bir arkadaşı gazeteci gördüğünüz sonuçtan daha kötü durumdayız demiş....
kimsenin umudu kalmamış
Allah yardımcıları olsun
Hala başına gelenlerden sonra bile o ezikliği çekiyor , bunlar bizim insanlarımız bizim Tüm bu baştakilere, sebep olanlara, madende çalıştığı için ölmesini normal bulan canlı varlığa gelmişinize geçmişinize sövüyorum ! Haram olsun zıkkım olsun , vicdansızlar , imansızlar, başkalarına müslüman olmak yerine kendinize müslüman olun be insafsızlar!
Senin o kömür kokan ayaklarını öperim be kardeş..Soma'daki maden faciasından yaralı kurtulan bir işçinin ambulansa bindirilirken hemşireye "çizmelerimi çıkarayım mı" diye sorması izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Görüntüler Kanal D'de yayınlanan İrfan Değirmenci ile Günaydın programında böyle ekranlara geldi.
videosu: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64230/26415796/cizmeyi-cikarayim-sedye-kirlenmesin
Ne kadar agladim sabah sabah iscinin hakki bumudur . Insaligi ogreten adam senin cizmene kurban olsunlar seni o duruma getiren bu ihmali yapanlar . Icim parcalaniyo kac cocuk aksam babasinin donmesini evde beklerden kac kadin kocasiz kac anne evlatsiz kaldi icim yaniyo her izleyisimde tuylerim diken diken oluyo Rabbim olenlere rahmet eylesin ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet tamda bende bunu söylemiştim! o soru bu insanlar heryerde azarlandığı için soruluyor!!!