• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Çizmeyi çıkarayım, sedye kirlenmesin" Türkiye'yi ağlatan o görüntüler

10325616_10152094673402078_753844793725015035_n.jpg

Yaptigi isten dolayi surati kapkara olmus ama yuregi aydinlik belli ki. Allah oradaki madencilerin yardimcisi olsun, rahmet eylesin. Ailelerine sabir versin :(:(

az önce denk geldi bi yerde bu video. daha videoyu açmadan Çizmeleri çıkarayım mı ? Sedye kirlenmesin. başlığını görünce gözümden yaşlar geldi
açıp izleyince hüngür hüngür agladım. şimdi tekrar izledim yine aynı şekilde içim parçalandı..
bu nasıl bi ötekileştirilme.. hayatı boyunca aşağılanma psikolojisiyle yaşayan bi insan..
Allah'ım.. nasıl derinden sızladı kalbim böyle..
senin ayıbın değil, senin çizmelerinden daha kirli yüreklerin ayıbıı koca yürekli adam sen çok yaşa...

Daha ne yurekler var gizlenen rakamlar bunun yarisi diyor somadaki arkadasim siz tvden 17 yi duyarmen biz100 u gecmistik diyor. Olulerimzi bile sakliyorlar yarali gibi cikariyorlar :(

evet bunu bende duydum babamın bir arkadaşı gazeteci gördüğünüz sonuçtan daha kötü durumdayız demiş....
kimsenin umudu kalmamış:43:
Allah yardımcıları olsun:43::43:

Hala başına gelenlerden sonra bile o ezikliği çekiyor , bunlar bizim insanlarımız bizim :14: Tüm bu baştakilere, sebep olanlara, madende çalıştığı için ölmesini normal bulan canlı varlığa gelmişinize geçmişinize sövüyorum ! Haram olsun zıkkım olsun , vicdansızlar , imansızlar, başkalarına müslüman olmak yerine kendinize müslüman olun be insafsızlar!

Ne kadar agladim sabah sabah iscinin hakki bumudur . Insaligi ogreten adam senin cizmene kurban olsunlar seni o duruma getiren bu ihmali yapanlar . Icim parcalaniyo kac cocuk aksam babasinin donmesini evde beklerden kac kadin kocasiz kac anne evlatsiz kaldi icim yaniyo her izleyisimde tuylerim diken diken oluyo Rabbim olenlere rahmet eylesin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X