• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çizimlerim

çawrexsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
147
2
96
45
İstanbul
resim43bw6.jpg

resim41in2.jpg

fotoraf0085ve4.jpg

fotoraf0079sn2.jpg

fotoraf0077sz7.jpg

fotoraf0074jl6.jpg

fotoraf0086dy7.jpg

fotoraf0078wq8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel çizmişsin bende yeni yeni bişeyler karalamaya başladım bitince koycam siteye inşallah

çawreş vayy bee diyorum.sende ne cevherler varmış canım....ellerine sağlık... a.s.başka çizimlerinde var mı?

Hiç çizim kabiliyeti olmayan biri kursa gidip bunları çizmeyi becerebilir mi?
Hevesim çok var ama yeteneğim hiç.

canım ben tekstil okudum az daolsa anlarım çizimlerin çok güzel bence degerlendir benim arkadaşımında güzeldi onu ankaradan çagırdılar sınava girdi şimdi stilistlik yapıyormuş bence degerlendir

Çizimleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Benim ablam da stilistlik eğitimi almıştı; o da harika çizimler yapıyor. Ben de sadece imrenerek bakıyorum çünkü bu konuda hiç yeteneğim yok. Bu yeteneğinizi değerlendirin derim.

çok güzel çizmişsin gerçektende ellerina sağlık bende eskiden kendi kendime çizerdm yeteneğim var amageliştirme şansım olmadı maalesef inş.bundan sonra yapabilirim çizimlerini görünce cnm çekti yaa

Hiç çizim kabiliyeti olmayan biri kursa gidip bunları çizmeyi becerebilir mi?
Hevesim çok var ama yeteneğim hiç.

yetenek iki türlü biri doğultan gelen onlar ne görse eğitilmeselerde halleder
diğeri senin gibi isteklilerin azmi sonucu ortaya çıkar.. eğer çok istersen ilk önce kalıplarla çalışır sonra öğrenirsin...ama içinde kalmasın dene derim..

çawreş çizimlerin çok güzel yetenek herkese nasip olmuyor devam et derim körelmesin cevherin özellikle siyah leke çalışmana bayıldım

Gerçekten çok güzel ve teknik çalışılmış.Tebrikler.Ayakkabılar çok hoş. Devamı varsa görmek isteriz.

güzel yorumlarınız için hepinize ayrıca teşekkür ederim...
beni yüreklendirdiniz.evet yeteneğim var,ama ne yazıki değerlendiremiyorum.buda beni gerçekten çok üzüyor.şartlar uynuyor.ufak çocuklarım var.hiç bir şeye vakit bulamıyorum.inş.ilerde bu yeteneğimi değerlendiricem.ALLAHIN izniyle:))

wayy canına:1shok:
profosyenel ellerden cıkmıs gıbıler..
tebrık ederım cok becerıklısın :lepi:

Yerinde olsam resim öğretmeni olmak için çalışırdım çünkü görme yeteneğin var resim kursuna falan gidersen ve üniversitelerin resim sınavlarına girersen resim öğretmeni olabilirsin bence tabi bunun yanı sıra iyi bir öss ile birlikte.

NevArt Sanat ve Tasarım Akademisi

www.nevart.net

Hoşdere Caddesi No:194/2 Yukarı Ayrancı Çankaya/ANKARA

Telefon: 0 (312) 439 90 71

Faks: 0 (312) 439 23 92

ATLAS RESİM KURSU
0 312 425 49 60
0 312 425 43 82
G.M.K. Bulvarı
Menekşe 2. Sokak
Kat 2 No: 26 / 3
Kızılay / Ankara

RESSAM CAHİT MALÇOK

adresi "Yüksel Cad. 20 / 9 Kızılay/ANKARA"
Tel: 0312 417 18 11 GSM: 0532 462 34 27

GÜRSOY RESİM KURSU
Adres: Konur Sokak No:30 / 6-7 Kızılay Ankara Türkiye

Tel: 90(312)4253148

Fax

Mail info@gursoyresimkursu.com

Url: http://www.gursoyresimkursu.org/

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: nadideiris

Son düzenleme:
Back