Mutfak Dekorasyonu cizim yaptigim mutfagimla ilgili yorum

20ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
64
0
86
Denizli
Size geçenler mutfağımın rengi ile ilgili bi soru sormuştum ve gerçekten sizlerden çok güzel yorumlar aldım size bir şey paylaşıp sizinde fikirlerinizi ve düşüncelerinizi istiyorum daha mobilyaları yaptırmadım kendim bi çizim yaptım sizinde ekleyecek bi yerler avantaj ve dezavantaj larını istiyorum şimdiden teşekkürler

benim evim dubleks bahçeye açılan kapıyı sürgülü ve 2,60 cm gibi olacak sizler sunuyorum...
bu istediğim renk
$o2-4.webp
1,model
$mut10.webp$mut20.webp$mut30.webp

2. Model
$mut40.webp

Eklentiler

• $o2-1.webp
    $o2-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 89
ya bakıldığı zaman ilk model daha orjinal ve şık duruyor sanki ama kullanışlılık konusunda 2. model derim. ilk modelde masaya uzaklık söz konusu. arada engel varmış gibi ama 2.sinde o yok elinizin altında masa. ama dediğim gibi ilki daha şık sanki. bu arada çizimler çok güzel mesleğini öğrenebbilir miyim?

bencede 1 .model bu arada evinin genişliğine çok imrendimm...inşallah bigün benimde olur büyük bir evimm

bence 2.model daha kullanışlı.
ikincide özgürsün masanın yeri büyüklüğü konusunda ihtiyaca göre değişiklik yapabilirsin.

İkiside çok güzel...
Keşke benimde kendime ait böyle mutfakları olan bir evim olabilse :58:

:16:çok sağolun arkadaşlar banada 1 model gibi ama işte bilemiyorum uzun ince ya tren gibi gözükmesin diye düşünüyorum o yüzden allahım binlecekere sükür evim çok güzel bahçeli sizlerede veriri inşallah bu arada mesleğimi sormunuz galiba hiç alakası yok ama muhasebeciyim ama hayalimdeki meslek iç mimarlık ama işte....:32:

ya bakıldığı zaman ilk model daha orjinal ve şık duruyor sanki ama kullanışlılık konusunda 2. Model derim. Ilk modelde masaya uzaklık söz konusu. Arada engel varmış gibi ama 2.sinde o yok elinizin altında masa. Ama dediğim gibi ilki daha şık sanki. Bu arada çizimler çok güzel mesleğini öğrenebbilir miyim?

mesleğimi sormuşsunuz ya muhaebeciyim

bu kadar geniş bir mutfağım olsa kesinlikle ada tipi mutfak kullanmak isterdim.çok şanslısınız.güle güle kullanın

bu kadar geniş bir mutfağım olsa kesinlikle ada tipi mutfak kullanmak isterdim.çok şanslısınız.güle güle kullanın

evet ilk model zaten o tür ama tam ada yapamıyorum eni dar 2,50 mt hayırlısı inşallah...

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah. eşimle bizim hayalimiz de böyle bir eve sahip olmak. biz de oluruz inşallahh. ben de çizimlere çok meraklıyım. kendi evimi kendim tasarlamak isterim. önceden de mimar olmak hayalimdi evet:) kısmet böyleymiş.benim merak ettiğim çizimler için kullandığın özel bir program var mı? nasıl çizebildin böyle?

İkinci model daha kullanışlı gözüktü bana da. Ancak her iki modelde de buzdolapları (sanırım birden fazla) eviyeye o kadar uzak olmasa daha iyi olabilir diye düşündüm. Eviyenin karşısındaki duvara alınamaz mı buzdolabı acaba?

Mutfak büyük olduğu için, tekdüze olmasın diye yer yer rafların kullanılması göze hoş gözüküyor, ama kendi mutfağımda olduğu için biliyorum, o raflar çok fazla toz tutuyor. Özellikle ocağa yakın rafları hiç önermem.

Yeriniz geniş olduğu için :nazar::nazar:, dolapları tam giriş/teras kapısının dibinden başlatmayıp, o kısımlarda bir miktar boş alan bırakılabilirse iyi olabilir sanırım. Özellikle masanın etrafındaki dolaplara ya da teras kapısına rahat erişim açısından bir iki dolaptan vazgeçilebilir gibi geldi bana.

Güle güle, ağız tadıyla oturun inşallah.

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah. Eşimle bizim hayalimiz de böyle bir eve sahip olmak. Biz de oluruz inşallahh. Ben de çizimlere çok meraklıyım. Kendi evimi kendim tasarlamak isterim. önceden de mimar olmak hayalimdi evet:) kısmet böyleymiş.benim merak ettiğim çizimler için kullandığın özel bir program var mı? Nasıl çizebildin böyle?

ben bu çizim çin ıkeanın çizim proğramının kullandım çok pratik

Back
X