Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben görüyorum hayırlı olsun diyelim inşallah.Predictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
Dahaaa çok yeni hayırlı olsun kuzumPredictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
6 gün var . 6 gun once olan testten yaptim. Ay insallah vardır sagol canmDahaaa çok yeni hayırlı olsun kuzum
adetin geçti mi
5 dakika olmadan cikti hemenBu testler acayip kuruma çizgisi yapıyor kaç kere hayallerim kırıldı eğer 5 dk içinde çektiysen var ama 5 dk geçtikten sonra fotoğrafını çektiysen emin değilim canım
Ama yinede güvenemiyorum dediğin gibi bellide olmazBu testler acayip kuruma çizgisi yapıyor kaç kere hayallerim kırıldı eğer 5 dk içinde çektiysen var ama 5 dk geçtikten sonra fotoğrafını çektiysen emin değilim canım
O zaman var ve çok yeni masallah Allah kucağına almayı nasip etsin ❤5 dakika olmadan cikti hemen
Dahaaa çok varmışşş adetine yakında yaparsın bazen yanıltma payı oluyo erkek gebeliğin bi kaç gün sonra kan ver istersen6 gün var . 6 gun once olan testten yaptim. Ay insallah vardır sagol canm
Şimdi aynı testi yaptım aynı bendede öyle çıktı kan verirsen benide etiketlermisin inşallah doğrudur5 dakika olmadan cikti hemen
Etiketlerim canm 2 gün bekleyip yaptırmayı planlıyorum. İnsallah hayirli haberler alırız sende bendeŞimdi aynı testi yaptım aynı bendede öyle çıktı kan verirsen benide etiketlermisin inşallah doğrudur
Çok hayalet bir çizgi bende görüyorum canım 6 gün varsa 4 gün falan sonraya daha da belirgşnleşirPredictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086
Predictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086 inşallaaah vardır canım bende 3 nisanda çatlatma iğnesi yapmştm 11 nisan da aynı testi yaptm benmde senin gibi silik çıktı ama bana yokmuş gibi geliyor bu test ne kadar güvenilir bilmiyorum daha önce kullananlar bilir doğruluk payını
Canım bu testlerin kendi çizgisi galiba bak bunu hiç kullanmadım daha kullanmadın hayalet çizgi varEtiketlerim canm 2 gün bekleyip yaptırmayı planlıyorum. İnsallah hayirli haberler alırız sende bende
Canım hayalet bir çizgi görünüyor sanki hayırlısı olsun inşallahPredictör early test yaptim 6 gün önce olan tam 6 gün var. Sanki hayalet bir çizgi gördüm ben ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2824085 Eki Görüntüle 2824086