çizgi var mı yok mu kizlar bat a 2 gün

Merolzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
153
18
Merhaba kizlar gecen ay kimyasal gecirdim bu ay hic bi belirtim yok ama bat a 3 gun kala testler yapmaya basladim kendimi tutamayarak :) bu sabah yaptığım test bu sekilde cikti yorumlarinizi bekliyorum buarada bat 2 gun

Eklentiler

• 20150630_115639.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 227
yazının sonunu okumadım diyecektim var bişey sanki ama hamileymşsin dözün aydın beta hgcn kaç?

Allah tum isteyenlere versin keseydi kalp atisiydi butun bunlari kacinci haftada gördün kizimin dosyasina bi bakicam hatirlayamiyorum :)

Allah tum isteyenlere versin keseydi kalp atisiydi butun bunlari kacinci haftada gördün kizimin dosyasina bi bakicam hatirlayamiyorum :)
Keseyi cok kucukken gordum ben 4mm idi 4+5 de gordum flu gozdendi yazdi dr bi hafta sonra 5+5 de tekrar gittim bu sefer tam tamina gordum keseyi 13 mm idi sonra 6+3 de kalp atislarini gordum bugun 7+5 baska bi dra gittim yine gordum 2 hafta sonra gel dedi bana

Canim tebrik ederim hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallah bende bugun hamile oldugumu ogrendim daha cok yeni bundan sonra ne olacak heyecandan kaldim oyle.bildiklerimide unuttum.ilk gebeligim olacak allah nasip ederse.

Cok tsk ederim senin de bebegin hayirli olsun ayni zamanlarda dogacaklar Allah nasip ederse :) valla benim 2. Bende unuttum :) iste once kese sonra kalp cinsiyet 2 li taramalar falan hep bisey :) buarada ben simdilik sadece folik plus kullanıyorum dr a da haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum ama surekli tansiyonum dusuyo kan ilacina mi ihtiyacım var acaba

İnsallah nasip olursa ayni zamanlarda dogacaklar:)bende folikasit kullaniyorum sadece.kan ilacina henuz ihtiyacin yoktur ilerleyen safhalarda ihtiyac oluyor die biliyorum ama hetkesin bunyeside farkli haliyle.bende pazartesi gunu dr gitmeyi düşünüyorum.

Bende 10 gun sonra gitmeyi planliyorum gitmisken keseyi gormek icin inşallah tabi..buarada senin hcg degerin kac cikti tekrarladin mi artis oluyomu diye ben bi kere yaptirdim yine yaptirmayi dusunuyorum

Bende 10 gun sonra gitmeyi planliyorum gitmisken keseyi gormek icin inşallah tabi..buarada senin hcg degerin kac cikti tekrarladin mi artis oluyomu diye ben bi kere yaptirdim yine yaptirmayi dusunuyorum

Hcg değerim 109 cikti.bi dahada gitmedim baktirmaya.pazartesi insallah doktora gidecem hem degerime bakar hem kac hafatligim nedir ne degildir yorum yapar.kese daha gozukmez sanirim.Ne zor işlermiş valla acaba beta hcg degerim normal mi internette farkli farkli yorumlar okudum kafam iyce karişti.

Bende okuyorum kendimi tutamayip ama Dua edip icimizi rahat tutmak disinda elimizden hic bir sey gelmez Allahin izniyle hersey cok guzel ilerleyecek bizim icin keseyi gormek okadar erken olmaz diye düşünüyorum 1500 e gelince kese gözüküyomus sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…