- 11 Haziran 2024
- 11
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi alaskawoian
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attim ama gözükmüyor muTesti atsaydiniz yorumlardik
Evet net bir pozitif tebriklerBebek istiyoruzz tek çizgi silik çıktı adetim 6 gün gecikti sizce hamile miyim
gerçekten mii ay cok heycanlıyımmEvet net bir pozitif tebrikler
yaa cok tesekkürlerr çok şükürr ne zaman kan testi vermeliyim net bir sonuç içinnTebrikler
Regliniz geçti mi? Bence şuan verseniz bile sağlıklı sonuç alabilirsinizyaa cok tesekkürlerr çok şükürr ne zaman kan testi vermeliyim net bir sonuç içinn
6 gün geciktii ama çok fazla karın ağrım vardı ben regl ağrısı diye düşünmüştümRegliniz geçti mi? Bence şuan verseniz bile sağlıklı sonuç alabilirsiniz
ayy cok teşekkürr ederiimmSilik değil çok net hayırlı olsun
Ohooo kuzum nasıl bekledin6 gün geciktii ama çok fazla karın ağrım vardı ben regl ağrısı diye düşünmüştüm
o kadar zor bekledikk kiii çook heycanlıyız erken yaparsam belli olmaz diye bekledim ilk bebegim bir de tecrübesizlikOhooo kuzum nasıl bekledin
Ben görmemiş olabilirim ama şimdi gördüm tebrik ederim hamilesiniz kan vererek kesinlestirinattim ama gözükmüyor mu
çok teşekkür ederiiimBen görmemiş olabilirim ama şimdi gördüm tebrik ederim hamilesiniz kan vererek kesinlestirin
Ne zamandir bebek deniyordunuz acaba.. hayırlısıyla kucaginiza alinno kadar zor bekledikk kiii çook heycanlıyız erken yaparsam belli olmaz diye bekledim ilk bebegim bir de tecrübesizlik
kız bu nasıl silik çizgi :) baya belli işteBebek istiyoruzz tek çizgi silik çıktı adetim 6 gün gecikti sizce hamile miyim
çok teşekkür ederiizz aslında ilk denememiz ve oldu o yüzden de şaşkınım bana baya silik geldi çünkü ilk denemede beklemiyordumNe zamandir bebek deniyordunuz acaba.. hayırlısıyla kucaginiza alinn
ayy ilk bebegim insallah o yüzden çok tecrübesizim bana baya silik geldikız bu nasıl silik çizgi :) baya belli işte