çivi

yusufum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
43
-3
86
Kars
arkadaşlar güzel kısa bi hikaye yazmak istedim size bu yazı en iyi bu bölüme uyar diye düşündm uymazsa taşrz neyse hikayemiz şöyle bir zamanlar çok yaramaz bi çocuk varmış okadar yaramazmşki artk yaptığı yaramzlıklar etrafına zarar vermeye başlamış derken babası çocuğa birgün demişki bak oğlum bu tahtayı senin için yaptım yaptığın her yaramzlık için bu tahtaya bi çivi çakıcağım ve bi zaman sonrada bu tahtayı sana göstericeğim demiş peki demiş oğlu.Aradan bir zaman geçtkten sonrada tahtayı göstermiş oğluna nerdeyse tahtada hiç boş yer kalmamış her yer çiviyle doluymuş çocuk çok utanmış baba demiş benim bundan sonra yaptığım her iyilik için bu tahtadan bi çivi çıkarırmısın tamam demiş babası ve bi zaman sonra babası tahtayı almış gelmiş çocuk çok sevinçliymiş bu sefer bak gördünmü hatalarımı telafi ettm demiş babasının cevabıysa şuymuş OĞLUM HATALARDAN SONRA AF DİLEYEBYLRSN PEKİ AMA BU TAHTADAKİ İZLER NE OLACAK TIPKI KIRILAN KALPLERDE KALAN İZLER GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…