"Civanperçemi Çayı" Şiddetli Regl Sancılarımı Kesti :)

Lucy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
104
1
48
32
Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bana çok yararı oldu. Normalde ağrı kesicisiz günümü normal şekilde geçiremezdim hatta ağrı kesici bile tam kesmezdi ağrılarımı. Ağrı kesici olmasa zaten yataktan çıkamaz, ağlardım ağrılardan mecburen yine içerdim.

Reglimden 3 gün önce her akşam bir bardak çay içtim. Başladığı gibi de bir bardak çay yapıp içtim bu sabah. hafif ağrılarım oldu ama çok iyiydim. Ağrı kesici içmeden ve ağrılarım olmadan reglimin ilk gününü geçirebileceğimi hayal bile edemezdim :)

Umarım benim haricimde başkalarına da yararı olur. Bu arda böyle bir konu varsa kusura bakmayın bulamadım ben o yüzden böyle paylaşmak istedim.

çok kötü bir tadı var denedim 2 gün zor içtim biraz araştırdım hapı falan olsa onu alıcam ama yok galiba

ben kaç ay içtim hiç bi faydasını görmedim ne mutlu sana

çok kötü bir tadı var denedim 2 gün zor içtim biraz araştırdım hapı falan olsa onu alıcam ama yok galiba

ben araştırmadım bilmiyorum ama böyle bir şeyin hapı olacağını pek sanmıyorum malesef. bana tadı kötü gelmedi hatta hoşuma gitti. papatya çayını çok severim biraz papatyaya benziyor tadı sanırım o yüzden sevdim.

ben kaç ay içtim hiç bi faydasını görmedim ne mutlu sana

Her bünye farklı tabi keşke herkese yararı olsa da herkes kurtulsa şu ağrılardan. Bunun dışında önceden denediğim başka yöntemler de olmuştu ama bir tek bu fayda sağladı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…