• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Civanpercemi aslan pencesi hayittohumu

Canem86

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
33
4
18
Konya
Gunaydin kizlar..kizlar bugun civan petcemi hayit tohumu ve aslan pencesi aldim ne sekilde nasil kullanicam yardimci olurmusunuz

Gunaydin kizlar..kizlar bugun civan petcemi hayit tohumu ve aslan pencesi aldim ne sekilde nasil kullanicam yardimci olurmusunuz

günaydın canım bende bu ay kullanmayı düşünüyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum hayıt tohumunu ben eczaneden ilaç olarak aldım hergün ondan 1 tane içiyorum

Ne zamandir kullaniyosun canim
Faydasini gordunmu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Faydasini gordunmu

ben geçen ay başladım hayıta gerçektende faydasını gördüm benim adet ağrılarım çok olurdu geçen ay nerdeyse hiç olmadı bu ay devam ediyorum hamile kalmaya çalışıyorum bide kist vardı bende hayıtla bayağı küçülmüş

Ciddimisin..benimde kucuk bir cikolata kistim var ve bir gun adet duzensizligi gormedim omrumde,iki aydir adet goremiyorum deliricem resmen ilacin adi neydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Faydasini gordunmu

ben geçen ay başladım hayıta gerçektende faydasını gördüm benim adet ağrılarım çok olurdu geçen ay nerdeyse hiç olmadı bu ay devam ediyorum hamile kalmaya çalışıyorum bide kist vardı bende hayıtla bayağı küçülmüş

kaç cm kistin cnm hayitle mi küçüldü?

Merhaba kizlar
Benimde sol yumurtaligimda 2cm büyüklügünde kist var doktorum bitkisel bir ilac verdi onu kullaniyorum ismi globuli velati. Bitkisel olmasi iyi ama yarayip yaramadigini size anca temmuzda diyebilirim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Suan sogan kürünü yapiyorum 15 günün dolmadi daha , yumurtalik enfeksiyona (iltihaplanma) karsi iyi oldugunu söyledi ender saracoglu.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back