Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın canım bende bu ay kullanmayı düşünüyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum hayıt tohumunu ben eczaneden ilaç olarak aldım hergün ondan 1 tane içiyorum
ben geçen ay başladım hayıta gerçektende faydasını gördüm benim adet ağrılarım çok olurdu geçen ay nerdeyse hiç olmadı bu ay devam ediyorum hamile kalmaya çalışıyorum bide kist vardı bende hayıtla bayağı küçülmüş
Ciddimisin..benimde kucuk bir cikolata kistim var ve bir gun adet duzensizligi gormedim omrumde,iki aydir adet goremiyorum deliricem resmen ilacin adi neydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben geçen ay başladım hayıta gerçektende faydasını gördüm benim adet ağrılarım çok olurdu geçen ay nerdeyse hiç olmadı bu ay devam ediyorum hamile kalmaya çalışıyorum bide kist vardı bende hayıtla bayağı küçülmüş
Merhaba kizlar
Benimde sol yumurtaligimda 2cm büyüklügünde kist var doktorum bitkisel bir ilac verdi onu kullaniyorum ismi globuli velati. Bitkisel olmasi iyi ama yarayip yaramadigini size anca temmuzda diyebilirim.