• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Citoles hapi kullanan var mi?

Citolesi ben de kullandım. Anksiyete ve depresyon için vermişti doktor. İlacı kullanırken baktım ki yine depresyona giriyorum ve 5-6 kilo kadar aldım. İştahım açıldı ekmek yemeyen ben ekmeksiz duramaz oldum.
İlacı bırakmıştım,bu sefer anksiyete belirtilerim geri geldi. Boğazda sıkılma hissi ve midenin en ufak streste davul gibi şişmesi.Bugün tekrar10 mg verdi dr.

Citolesi ben de kullandım. Anksiyete ve depresyon için vermişti doktor. İlacı kullanırken baktım ki yine depresyona giriyorum ve 5-6 kilo kadar aldım. İştahım açıldı ekmek yemeyen ben ekmeksiz duramaz oldum.
İlacı bırakmıştım,bu sefer anksiyete belirtilerim geri geldi. Boğazda sıkılma hissi ve midenin en ufak streste davul gibi şişmesi.Bugün tekrar10 mg verdi dr.
Benim midem de çok şişiyor dediginiz gibi ama hap bana da kilo aldırdı ya birakamk istiyorum ama korkuyorum

Bende citoles kullandım yaklaşık 1.5 yil kadar . Sonrasında doktorum yeterli görüp bıraktirdi. Bende herhangi bir yan etkisi olmadi. Öyle aşırı kilo artışımda olmadı . Kafamı yastığa koyduğum gibi uyumanın tadını aldım 😁. Bıraktığım ilk zamanlar baya zorladı beni baş dönmesi mesela en çok sonra alıştım tabi ama şu virüs olaylarından tekrar başa dönecek gibiyim bilmiyorm şu anlık mücadele halindeyim ilaç son tercihim olucak insallah🤲

merhabalar ben 5 sene önce citoles içmeye başladım sebebi de püstüler sedef hastalığı. Ne depresyon ne panik atak doktorum 8 yıldır hiç bir devlet kurumunun bulamadığı hastalığımın ne olduğunu buldu düşünün 5 sene önce 350 tl para ödemiştim ama onun sayesinde artık avuç içlerimdeki ve ayak tabanlarımdaki ( devlet dr ları eğzama derken) ((sadece belirli bölgede gözüken)) sedef olduğunu anladı adam. Neyse dediki dünyayı sen mi kuratacaksın sen susmuşsun cildin konuşuyor ölene kadar iç bu citolesi kremler verdi ve geçti yaralarım 5 yıldır düzenli citoles kullanıyorum ama citolesin bana yan etkisi ( 5 yılda 20 kilo oldu alıp alıp verdim) citoles öncesi ben yemek bile yemezdim aramazdım ama citolese birde premenepoz eklenince durum iyice karıştı. neyse efendim sakın birden bırakmayın ilacı evet mala bağlattığı doğru 5 sene nasıl geçti derseniz valla fikrim yok ama ermiş durumunda bir hale geldim olursa olur olmazsa olmaz durumu. Amann dünyayı ben mi kurtaracağım doktorun dediği kafaya geldim hayat böyle çok güzel. Seveni sever sevmeyini üzmem halim yok görmem bile :) yani adam okumuş adamdı incinmişsin dedi ( diyemedi a.... s... diye)

Ben yemek yerken boğulma korkusu yaşıyorum yemek yerken boğazıma kaçtı sandım ve 20 gündür katı yiyemiyorum doktorum bu ilacı yazdı ilk gün etkisini göremedim ve daha agresif oldum etkisini tam olarak kaç günde gösteriyor 10 mg kullanıyorum

Merhabalar boğazdaki boğulma hisssiniz geçti mi, benzer bir sorunu ben de yaşıyorum yutkunamama olarak

Ben yemek yerken boğulma korkusu yaşıyorum yemek yerken boğazıma kaçtı sandım ve 20 gündür katı yiyemiyorum doktorum bu ilacı yazdı ilk gün etkisini göremedim ve daha agresif oldum etkisini tam olarak kaç günde gösteriyor 10 mg kullanıyorum
Merhaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama yaşadığınız şeylerin aynısını şuan ben yaşıyorum. Etkisini gördünüz mü ilacın? Umarım yanıtlarsınız.

Back