• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Citoles hapi kullanan var mi?

Nurpnrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.113
2.396
133
28
Yanında stilzan verdi merak ediyorum ne kadar sürede etkisini gösterir ve size ne için yazmıştı doktorunuz?

Faydası oldu mu takintlarnza
Ben panik atak hastasiydim. 1 sene kullandım. Evet ilaci kullanmaya başladigim ilk ay cok cok etkili oldu. Sabah uyanınca hayatın tadını alıyordum. Günüm cok güzel geçiyordu. Ben 5 mg olanı kullandım. Tabii daha sonra dozu az geldi etkisi geçmeye başladı atak geçirmeye başladim doktor dozu 10 mg 'a çıkardı. Sonra yine hayat gülluk gülistanlik. Ilaca basladigimda 65 kilo olan ben ilaci biraktigimda 85 kilo idim. Ilac asiri aciktiriyor ve asiri uyutuyor. Belli bir sure kullandiktan sonra uykusuzluk falan yapti bende. Oyle yani. Ilaci biraktiktan sonra atak olmadi mi oldu tabii ama eskisi kadar sık değil. Siz neden kullaniyorsunz

Ben takıntılarım için kullanyorum kaygı bozukluğu evet uyku çok tatlı geliyor 1 ay oldu henüz ama hala tam geçmedi taktlarm insallah kilo almam kabzda yapıyor galiba

Ben takıntılarım için kullanyorum kaygı bozukluğu evet uyku çok tatlı geliyor 1 ay oldu henüz ama hala tam geçmedi taktlarm insallah kilo almam kabzda yapıyor galiba
Ben kullandım bende inanılmaz yan etki yaştı hemen değiştirdi doktor ilacı..bu kişiden kişiye değişiyor..mesela herkesin kullandığı lu..rl diy bi ilaç daha var oda bende kasılma yaptı...siz o kısmı atlatmışsınız ama etkisi için 1 ay kısa biraz daha zaman tanıyın...bikaç aya hala aynı durumdaydanız doktor ya mg ı yükseltir yada ilacı değiştirir...geçmiş olsun

Ben kullandım bende inanılmaz yan etki yaştı hemen değiştirdi doktor ilacı..bu kişiden kişiye değişiyor..mesela herkesin kullandığı lu..rl diy bi ilaç daha var oda bende kasılma yaptı...siz o kısmı atlatmışsınız ama etkisi için 1 ay kısa biraz daha zaman tanıyın...bikaç aya hala aynı durumdaydanız doktor ya mg ı yükseltir yada ilacı değiştirir...geçmiş olsun
Teşekkür ederim biraz rahatlati ama tam geçmedi sizde ne yan etkiler yapmıştı

Citoles cok hafif bir antidepresandir. Doktor bana verirken de sana en hafifini vereyim öyle başlayalım demişti. Citoles hakkında fazla korkuların olmasın. Rahatlıkla kullanabilirsin. Ha oldu ki durumunda bir değişme ya da ilerleme olmadı doktoruna anlat mutlaka. Doktorundan bisey gizleme. Zaten bu dönemde yapılan her türlü tetkik doktora gidiyo ama sen yine de anlat. Ilaç kullanırken seni etkileyen bir olay kişi falan olduysa anlat. Herşeyden doktorun haberi olsun. Ilacini hep aynı saatte al. Hergun farkli saatlerde alınca olmuyor. Hicbir ilaç etki etmiyor. Ama dediğim gibi citolesi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Cok yedirirse iştahını acarsa sağlıklı beslenmeye çalış. Benim gibi salarsan 20 kilo alırsın. Geçmiş olsun tekrardan

Teşekkür ederim biraz rahatlati ama tam geçmedi sizde ne yan etkiler yapmıştı
Çok hafif bi ilaç aslında bende 5mg la başladım 2.ci günü kasılmalsr oldu vücudumda acile gitmek zorunda kaldım doktoruma söylrdim ilacı kes değiştirelim dedi yan etkisi olabilir dedi bazı bünyede yapıyormuş kişiden kişiye değişiylr

Canım ben kullanıyorum bu ay son inşallah. Valla kızlar bende hiç yan etki yapmadı. Kullandıktan üç ay sonra artık rahat etmeye başlamıştım. Çok korkuyordum antidepresandan vs ama bir yan etki olmadı bende. Günlük hayatıma devam ettim. Ben on mg kullanıyorum. Kilo da almadım bu arada.

Canım ben kullanıyorum bu ay son inşallah. Valla kızlar bende hiç yan etki yapmadı. Kullandıktan üç ay sonra artık rahat etmeye başlamıştım. Çok korkuyordum antidepresandan vs ama bir yan etki olmadı bende. Günlük hayatıma devam ettim. Ben on mg kullanıyorum. Kilo da almadım bu arada.
Canm ne kadar kullandn tedavi bitti tam rahatlama 3 ay sonra mi oldu takıntılarına iyi geldi mi?

Canm ne kadar kullandn tedavi bitti tam rahatlama 3 ay sonra mi oldu takıntılarına iyi geldi mi?
Şuan altı ay oldu baya baya iyi geldi bana. Ama biraz kendinde de bitiyor iş canım. Sabretceksin bir süre. Bu ay sonu sonlandiricam ins

Ben panik atak hastasiydim. 1 sene kullandım. Evet ilaci kullanmaya başladigim ilk ay cok cok etkili oldu. Sabah uyanınca hayatın tadını alıyordum. Günüm cok güzel geçiyordu. Ben 5 mg olanı kullandım. Tabii daha sonra dozu az geldi etkisi geçmeye başladı atak geçirmeye başladim doktor dozu 10 mg 'a çıkardı. Sonra yine hayat gülluk gülistanlik. Ilaca basladigimda 65 kilo olan ben ilaci biraktigimda 85 kilo idim. Ilac asiri aciktiriyor ve asiri uyutuyor. Belli bir sure kullandiktan sonra uykusuzluk falan yapti bende. Oyle yani. Ilaci biraktiktan sonra atak olmadi mi oldu tabii ama eskisi kadar sık değil. Siz neden kullaniyorsunz
Merhabalar banada citoles yazildi bugunn zok zayifim takintiliym diye. Ama ben haziram ayinda gebelige baslamak istyorum haziranda birakmis olsam bu ilaci bir ay sonra gebelik dusumsem bebegimde sikinti cikarmi acaba

Merhabalar banada citoles yazildi bugunn zok zayifim takintiliym diye. Ama ben haziram ayinda gebelige baslamak istyorum haziranda birakmis olsam bu ilaci bir ay sonra gebelik dusumsem bebegimde sikinti cikarmi acaba
Atak falan geçiriyor musunuz? Ben bir sekiz ay kadar kullandım biraktim

Strestem delirmek uzereyim.beynim bi turlu bosalmiyordu
Evet rahatsızlık ilk bende çıktığında ben de böyle hissederdim. İlaca başladım. Citoles 10 mg ek olarak gece uyursun başka bir ilacın yarı dozunu alıyordum. Bana iyi geldi. Şimdi eski halime dondum, Dr yardımıyla önce gece ilacını, sonra da citolesi bıraktım.

Selam yaklaşık 2 yil kullandım. Fayda sağladı fakat birakmak beni o kadar zorladı ki.. İçimde böyle elektrik çarpması oluyordu yan etkilerinden bir tanesiymis, daha sonra hastalığım ilerledi... Yarın doktora gideceğim çünkü hiç iyi değilim

Selam yaklaşık 2 yil kullandım. Fayda sağladı fakat birakmak beni o kadar zorladı ki.. İçimde böyle elektrik çarpması oluyordu yan etkilerinden bir tanesiymis, daha sonra hastalığım ilerledi... Yarın doktora gideceğim çünkü hiç iyi değilim
Kaç mg içiyordunuz

Back