merhaba arkadaşlar :) çil_lek adlı kullanıcı arkadaşım bana özel mesajla body slim hakkında bir kaç soru sormuştu. henüz 100 mesaj ı doldurmadığım için ona mesaj gönderme hakkı vermiyor site.. mesajı buraya yazıyorum... sizde faydalanın :)
merhaba arkadaşım :) hangi siteden aldığımı yazmayım reklam olur diye ceza alırım blki.. ama bütün kredi kartlarına taksit yapan bir siteden aldım. orjinal fiyatı 129 lira ama iki tane alınca 229 lira veriyosun.. daha ucuz olanları orjinal olmuyomuş sanırım... ben 59 kiloyum 1.70 boyum var. fazla kilolarımı verdim ama sarkmalarım oldu onun için aldım.. ilk sürüşte fark etti baya.. kilo olarak henüz yansımadı ama özellikle bacak aramdaki sarkmalarda baya fark etti.. :) umarım bu şekilde devam eder...
*bide alınca 2 kutu almak gerekiyor bence.. çünkü bütün kullanıcılar bir kutunun çok çabuk bittiğini söylüyorlar.. tam etki için en az 3 hafta kullanmalı diyor satıcılarda... bu da en az 2 kutu yapar ben öyle yaptım ... :) istersen birazdaha bekle hemen alma.. bir hafta daha geçsin.. bendeki değişikliği sana yazarım... yanlız şöyle bir şey var; bence bana yarayan bir şey herkeze yararmı belli olmaz.. yada benim beklentilerimle sizin beklentileriniz farklı ola bilir ... bilginiz olsun...